آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
0بازدید
۰

آخرین تمرین تیم‌ملی ایران قبل از اولین دیدار در بحرین

ملی‌پوشان از ساعت ۱۷:۳۰ امروز به وقت محلی تمرینات خود را قبل از بازی مقابل هنگ‌کنگ زیر نظر دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی برگزار کردند. در این تمرین کلیه بازیکنان حضور داشتند و به مدت یک ساعت تمرین شادابی را پشت سر گذاشتند.

در تمرین امروز مجموعه‌ای از تمرینات مختلف تاکتیکی زیر نظر کادر فنی به انجام رسید و کادر فنی در حین تمرین نکات مدنظر را به ملی‌پوشان منتقل کرد تا برای دیدار برابر هنگ‌کنگ آماده و مهیا باشند.

با توجه به اینکه بازی فردا (پنجشنبه ۱۳ خردادماه) در ساعت ۱۷:۳۰ برگزار خواهد شد این تمرین نیز همان ساعت انجام شد. از نکات قابل توجه در تمرین امروز درصد رطوبت بود که نسبت به روز گذشته افزایش پیدا کرده بود.

گفتنی است، نخستین دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان از دور برگشت مسابقات گروه C انتخابی جام جهانی فردا (پنجشنبه ۱۳ خردادماه) ساعت ۱۹:۰۰ به وقت تهران برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.