آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
4بازدید

آزادی ۳ ملوان ایرانی در پاکستان

سه ملوان ایرانی دستگیر شده از سوی گارد ساحلی پاکستان، همزمان با ایام عید سعید قربان با تلاش و پیگیری‌های سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر «کراچی» از زندان آزاد و به میهن اسلامی بازگردانده شدند.

آزادی ۳ ملوان ایرانی در پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این گروه از ملوانان ایرانی با تلاش و پیگیری‌های نمایندگی دیپلماتیک کشورمان در کراچی مرکز ایالت سِند در جنوب پاکستان آزاد شده و از طریق پرواز ایران ایر به تهران عزیمت کردند.

«حسن نوریان» سرکنسول ایران در کراچی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: با پیگیری مستمر و شایسته سرکنسولگری کشورمان و در راستای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور، تعداد سه نفر از ملوانان ایرانی از زندان شهر کراچی آزاد و از طریق پرواز شرکت هواپیمایی ایران ایر به کشور عزیزمان بازگردانده شدند.

ملوانان آزاد شده با اتهام و ادعای ورود به حریم آبی پاکستان ازسوی نیروهای گارد ساحلی پاکستان بازداشت شده بودند و ماه‌های گذشته در زندان به سر می‌بردند.

همچنین در سال گذشته بیش از ۶۰ شهروند ایرانی محبوس در زندان‌های ایالت «سِند» در جنوب پاکستان آزاد و به میهن اسلامی بازگشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۱۱:۲۳

اللهم فک کل اسیر

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۱۰:۳۱

دبیر من در زندان های پاکستان فوت شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.