آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
0بازدید

کلاهبرداری میلیاردی با جعل اسناد رسمی و اوراق اوقاف

چهار نفر از اعضای یک باند کلاهبرداری، جعل اسناد رسمی و اوراق اداره اوقاف که به صورت شبکه ای اقدام به زمین خواری به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال در شهر کرمان کرده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش خراسان، رئیس‌ پلیس آگاهی استان کرمان در این باره گفت: در پی رصد و اخبار منابع اطلاعاتی مبنی بر فعالیت یک شبکه منسجم و سازمان یافته جعل، کلاهبرداری و فروش اراضی وقفی و دولتی از این طریق، بررسی و کشف آن در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سرهنگ حسن‌پور افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات فنی و تعقیب و مراقبت های شبانه روزی، سر شبکه این باند را که فردی سابقه دار بود شناسایی کردند و در یک عملیات غافلگیرانه در شهر کرمان هنگام جعل یک سری از بنچاق های اراضی دولتی به دام انداختند.

وی با اشاره به دستگیری سه نفر دیگر از اعضای این باند، گفت: دو نفر از این متهمان مادر و پسر بودند که هنگام کلاهبرداری و معامله بخشی از اراضی دولتی و وقفی با اسناد مجعول در شهر کرمان به چنگ قانون افتادند.

وی یادآور شد: در تحقیقات ماموران ۳۰فقره جعل اسناد رسمی و اوراق اداره اوقاف به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال کشف شد و بررسی ها درباره دیگر جرایم متهمان و شناسایی افراد مرتبط با این پرونده و مال باختگان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.