آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
4بازدید
۳۸

آخرین آمار کرونا در ایران تا بیستم مرداد/ ۵۳۶ بیمار دیگر جان باختند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۷ میلیون و ۲۹۴ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از ۴۲ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۶۹۳۲ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا بیستم مرداد/ ۵۳۶ بیمار دیگر جان باختند
تابناک اجتماعیتاکنون ۱۳ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۳۱۰ تن دوز اول واکسن کرونا و ۳ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۴۸۷ تن نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۷ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۷۹۷ دوز رسیده است؛ عددی که از تزریق ۴۹۹ هزار و ۶۹۰ دوز واکسن در شبانه روز اخیر در کشورمان حکایت دارد.
 

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۴۲ هزار و ۵۴۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که از این بیماران، ۴۸۶۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۴ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۲۲۴ تن رسید.

در ۲۴ ساعت اخیر، ۵۳۶ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند. بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان‌باختگان این بیماری در کشورمان به ۹۵ هزار و ۶۴۷ تن رسیده است و تا به امروز نیز خوشبختانه ۳ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۲۲۴ تن بهبود یافته‌اند.

همچنین ۶۹۳۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند که بیشترین تعداد بیمار بدحال ثبت شده در کشورمان در یک سال و نیم گذشته از شناسایی ویروس کروناست. همچنین تاکنون ۲۶ میلیون و ۷۹۰ هزار و ۱۵۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۸ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» ۲.۶ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۷.۴ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۳ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان می‌دهد.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۲۱:۰۶

لطفا گزارشی از وضعیت تولید واکسن های ایرانی بنویسید اگر شما هم نتوانید کی باید این کار را انجام دهد.

مدرسه۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۰۴

چه کسی اصرار داره در این اوضاع مردم بچه هاشون را بفرستن‌مدرسه در حالیکه کرونای دلتا بیشتر جوان ها را مبتلا میکنه!؟!
کسی بچه اش را نمیفرسته!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۷:۰۶

۵۳۶ دسته گل پرپر شدن
خدا مسببانش را به راه داست هدایت کند

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۰۲:۴۷

اشتباه به عرضتون رسوندند. ۲-۳ هزار تا دسته گل پرپر شدند

هموطن۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۶:۳۰

مدارس ماه دیگه باز میشه ؟!! من یکی غلط زیادی کنم بچه مو مدرسه بفرستم ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۹:۱۴

همه همینو میگن که بچمونو مدرسه نمی فرستیم.
خب نفرستید
ولی لطفا خیابونگردی دورهمی مسافرت و سینه زنجیرزنی هم نرید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۵۳

هیچ ادم عاقلی بچه اش در معرض بیماری قرار نمی ده منم بچه ام نمی فرستم

عبداله۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۷:۲۸

بله باز میشه. من یکی پسرمو میفرستم مدرسه. ایمنی طبیعی بهترین راهکاره.

هموطن۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۵۹

از آمار فوتی ۵۴۰ نفر ترسناکتر اون ۴۳ هزار مبتلاست ... چه فاجعه ای . اینا دارو میخوان تخت میخوان اکسیژن میخوان ...خدایا یه نظری بحال ماکن .

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۱۲:۲۶

و فروشندگان دارو و محصولات بیمارستانی سود میخواهند!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۴۸

آن بزرگوارانی که می گفتند همه دنیا مبهوت مدیریت کرونایی ایران شده و حسرت آنرا میخورن الان کجا تشریف دارند ؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۴۷

از گزارشات استاد کامران نجف زاده چ خبر
دیگه از خیابونهای نیویورک گزارشی نفرستاده؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۴۶

عزل و برکناری فوری همه اعضای فعلی ستاد مبارزه با کرونا

و

واردات بی قید و شرط واکسن های معتبر جهانی از کشورهای خوشنام و خوش قول


و

محاکمه وزیر بهداشت قبلی و همکارانش

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۲۷

فقط از دیروز در بهشت زهرا ۴۱۳ نفر در لیست اموات ثبت شده اند

و چرا حقیقت را به مردم نمی گویند ؟

تا مردم خطر واقعی را بهتر درک کنند و بیشتر رعایت کنند

موسوی۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۱۴

536 نفر فقط امار خود استان تهران میشود...همه میدانند قطعا کشته ها بالای یک هزار نفر هست. ما در عالم حنایمان رنگی ندارد، برای چه کسی ژست میگیریم؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۱۱

ماهی بیش از 15000 نفر . فاجعه است .خدایا تو به داد این ملت برس . در دنیا رتبه اول فوتی ها را داریم

هموطن۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۰۱

فقط آمار فوت یه بیمارستان امروز ۸۵ نفر بوده در تهران . متوجه باشید که آمار بالای سه هزار نفر در روزه.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۶:۵۷

این رقم را حداقل 3 برابر کن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۰۱

هرکس از ۶ ماه پیش بر اثر کرونا مرده رو باید بگیم با بی توجهی و غفلت مسئولین کشته شد و هیچ ربطی به مردن طبیعی نداره

علی۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۵:۰۱

چند روز دیگه با این وضعیت عزاداریه هموطنان بیفکر و نامحترم به زودی به تعداد کشته هزار نفر در روز میرسیم .
همون کسی که بخاطرش دارید عزاداری میکنید راضی به مزاحمت شبانه شما هستش ؟ راضی به بخطر انداختن جون همشریهاتون هستش ؟
اگر فقط خطرش برای شخص خودتون بود هیچ مشکلی وجود نداشت ، حتی واقعا خوشحال میشدیم که تشریف ببرید ولی شما باعث میشید جون اشخاص دیگه به خطر بیفته

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۰۲:۴۶

علی آقا همین الان فوتی های روزانه کشور بین ۲ تا ۳ هزار نفر است. فقط در مشهد حداقل روزی ۲۰۰-۳۰۰ نفر می میرند. دیگه حتی نعش کش هم در مشهد پیدا نمی شود.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۲۳:۰۷

وقتی الان فقط در شهر مشهد روزی بیشتر از ۱۰۰ نفر فوتی داریم متاسفانه شما این امارو باور داری .همین الان بالای دو هزار نفر فوتی داریم در کشور

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۷:۳۲

کی به فکر دیگرانه ؟ همه دنبال منافع خودشان هستند

سیدرضا۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۴:۵۰

با سلام واحترام
با این اوضاع اسفناک ، ایا ستاد مبارزه با کرونا مقصر نیست ، که شهرهای قرمز و همچنین مراسم عزاداری را.تعطیل نکرده است. بخدا امام حسین(ع) راضی نیستند،حتی یک مسلمان بخاطر این مراسم دچار بیماری شوند. اکنون شعور حسینی لازم است نه شور.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۴:۵۰

گویا جناب نمکی قصد داره در اوج کرونا خداحافظی کنه ! امیدوارم به محض رفتنش آمار کرونا نزولی بشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۴:۴۷

از نظر مسئولان ستاد صف های خرید دارو و مواد غذایی و .... مهم نیستند مسافرت های گروهی با حمل و نقل های عمومی مهم نیستند برگزاری مراسم و تجمعات به هر دلیلی مهم نیستند کمبود امکانات بهداشتی و دارویی مهم نیستند تراکم مردم در هتل ها، رستوران ها، بازارها، ...مهم نیستند و در نهایت هم فقط به آنها توصیه می شود فقط و فقط خودروهای مردم عامل انتشار ویروس هستند و باید محدود و جریمه شوند

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۴:۴۶

این بود واکسن ایرانی که قصد داشتید به کل دنیا صادرش کنید ؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۰۱:۳۳

هشت ۸ نوع واکسن رونمایی کردید

پس چه شد ؟

واکسن های داخلی که در خرداد و بعد تیر و بعد مرداد

قرار بود ۵ تا ۱۵ میلیون دوز تولید و تحویل گردد

کجاست ؟

نکند مثل مستعان ۱۱۰ بود ؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۵۸

اون موقع که وزیر محترم فرمودن تا پاییز می خواهیم به همه واکسن ایرانی بزنیم و اول زمستان صادرات را شروع می کنیم هزار نفر بدون فکر اومدن کامنت دادن با افتخار واکسن ایرانی که هنوز تولید انبوه نشده را می زنیم. بنده هم گفتم آقای وزیر بزودی پاییز می رسد و معلوم می شود حرف شما تا چه میزان قابل استناد است. با این وعده های تو خالی روزی بیش از پانصد نفر دارند می میرند و قانونا شما مسوول و پاسخگو هستید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۵۱

واکسن ایرانی هم مثل مستعان 110.

رضا بخششی۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۷:۱۱

تولید واکسن کم هست. واکسن هایی که استفاده میشه 4 نوع هست الان که فقط یکیش ایرانیه.

سید هوشنگ۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۴:۴۵

طغیان عذاب الهی

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۰۱:۳۱

در سال ۱۳۴۹ ما یک میلیون ۲۰۰ هزار دوز واکسن وبا به افریقا اهدا کردیم

و در ۱۴۰۰ زاپن ۲/۹۰۰میلیون واکسن کرونا به ما اهدا کرد
تفاوت پیشرفت !!؟؟ از زمین تا کهکشان است !!!؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۱ ۰۰:۰۵

طغیان نادانی

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۵۳

ظغیان تصمیمات اشتباه مسوولین ستاد کرونا!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۵۱

عدم مسولیت پذیری و تدبیر مسولین.

نه خیر۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۸:۰۱

طغیان جهالت و‌ناکارآمدی!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۲۰ ۱۷:۵۳

چرا پای خدا را می‌کشید وسط؟؟ اینکه یه عده بی فرهنگ ،میرن مسافرت،دورهمی میگیرن،ماسک نمیزنن،پاساژگردی و... هم انجام میدن،و ادعای بافرهنگ بودن هم دارند به خدا ربط داره؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.