آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
3بازدید
۰

ورزشکاران افغان در پارالمپیک ممنوع المصاحبه شدند

کمیته بین المللی پارالمپیک (IPC) روز یکشنبه گفت که رفاه و سلامت روانی دو ورزشکار تازه وارد افغانستان اولویت اصلی آن‌ها است و این دو در جریان بازی‌های پارالمپیک با رسانه‌ها صحبت نمی‌کنند.

ورزشکاران افغان در پارالمپیک ممنوع المصاحبه شدند

به گزارش تابناک و به نقل از استار، با دستور کمیته بین المللی پارالمپیک رسانه‌ها حق مصاحبه و دسترسی به دو ورزشکار افغانی را ندارند و این دو فرد تنها باید روی ورزش تمرکز کنند.

 کمیته بین المللی پارالمپیک در بیانیه‌ای تایید کرد که دو ورزشکار افغان پس از خروج امن از افغانستان در آخر هفته گذشته وارد دهکده پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو شدند.

کمیته بین المللی پارالمپیک (IPC) روز یکشنبه گفت که رفاه و سلامت روانی دو ورزشکار تازه وارد افغانستان اولویت اصلی آن‌ها است و این دو در جریان بازی‌های پارالمپیک با رسانه‌ها صحبت نمی‌کنند و تنها باید روی ورزش تمرکز کنند.

خیلی از رسانه‌ها خواستار مصاحبه با این دو ورزشکار بودند که با این تصمیم کمیته بین المللی پارالمپیک، تمامی برنامه‌های رسانه‌ای لغو شده است تا هر دو ورزشکار افغانستانی برنامه‌های تمرینی خود را پیش ببرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.