آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
2بازدید

استقرار هوای خنک و پاییزی در گلستان

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: با نفوذ امواج سامانه پرفشار به گلستان شاهد هوای خنک در گلستان هستیم و سامانه جدید بارشی هم از روز چهارشنبه وارد می شود.

استقرار هوای خنک و پاییزی در گلستان

به گزارش «تابناک»، نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سامانه پرفشاری که در شمال دریای خزر مستقر است امواج خود را به منطقه و گلستان ارسال کرده و هوای خنک را در پی داشته است.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: این شرایط تا روز چهارشنبه به تناوب در استان ادامه دارد بنابراین در برخی از ساعات شاهد افزایش ابر و بارش های ملایم و پراکنده در استان خواهیم بود.

وی بیان کرد: از روز چهارشنبه با نفوذ امواج ناپایدار جدید دیگری بر شدت ناپایداری ها افزوده شده و توقع داریم که طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ناپایداری ها در سطح استان افزایش یابد که پیامد آن وزش باد، رعدوبرق و بارش باران خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.