ناكاميهاي فوتبال تبريز تكميل شد
ماشينسازي با اين تساوي و به دست آوردن اين نتيجه 21 امتيازي شد و در رده يازدهم ردهبندي گروه دوم اين پيكارها قرار گرفت تا با همراه تيم هماي تهران به ليگ دسته دوم سقوط كند.
در پي سقوط تيم فوتبال ماشينسازي به ليگ دسته دوم ناكاميهاي فوتبال تبريز تكميل شد.
به گزارش فارس، ديدار تيمهاي فوتبال ماشينسازي تبريز و اتكاي تهران از هفته آخر دور برگشت رقابتهاي ليگ دسته اول باشگاههاي كشور (جام آزادگان) با تساوي پايان يافت.
بر پايه اين گزارش، در ديدار تيمهاي فوتبال ماشينسازي تبريز و اتكاي تهران كه در ورزشگاه پير تختي تبريز با حضور هفت هزار تماشاگر برگزار شد، دو تيم به تساوي يك بر يك رضايت دادند.
بر پايه اين گزارش، قضاوت اين ديدار پربرخورد و نزديك را محمدحسين اسدي با كمكهاي بهرام تقوي و علي كشاني بر عهده داشتند.
ماشينسازي با اين تساوي و به دست آوردن اين نتيجه 21 امتيازي شد و در رده يازدهم ردهبندي گروه دوم اين پيكارها قرار گرفت تا با همراه تيم هماي تهران به ليگ دسته دوم سقوط كند.
خاطر نشان ميشود، بدين ترتيب با راه نيافتن تيمهاي تراكتورسازي و شهرداري تبريز به ليگ برتر ناكاميهاي فوتبال تبريز با سقوط تيم فوتبال ماشينسازي به ليگ دسته دوم تكميل شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
فوتبال تبریز هم مانند ورزش کشتی این شهر در اثر عدم برنامه ریزی درست ناکام ماند!
واقعا متاسفم .اين همه فوتباليست در تبريز و ..... مسئولين يه فكري بكنن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.