آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
5بازدید
۰

ترافیک نیمه سنگین در هراز / انجام اولین برفروبی پاییزی

رئیس مرکز مدیریت راه های مازندران وضعیت تردد در محور هراز مسیر جنوب به شمال را نیمه سنگین تا سنگین بیان کرد.

ترافیک نیمه سنگین در هراز / انجام اولین برفروبی پاییزی

سید محسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مسیر رفت و برگشت قطعه یک آزادراه تهران شمال به دلیل انجام عملیات راهداری تا ساعت ۲۴ دوشنبه مسدود است، افزود: در حال حاضر تردد در محور هراز مسیر جنوب به شمال محدوده وانا به صورت نیمه سنگین و سنگین است.

وی با بیان اینکه تردد در دیگر محوره‌ی مواصلاتی به صورت عادی و روان جریان دارد، گفت: از نظر شرایط جوی شاهد مه گرفتگی در محور هراز حدفاصل منظریه تا امامزاده هاشم هستیم.

به گزارش مهر، براثر نفوذ سامانه بارشی اولین برف پاییزی شب و روز گذشته در محور هراز به زمین نشست و عوامل راهداری اقدام به انجام عملیات راهداری زمستانی و نمک پاشی مسیر کردند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.