آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
7بازدید

"هیچکس در سی‌ان‌ان حق تحلیل نداشت"

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی یونس در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره از امان درباره دلایل برکناری اوکتاویا نصر از شبکه سی ان ان گفت: سی ان ان در سال‌های گذشته همه خبرنگاران را ملزم کرده بود تا درباره موضوعات مهم اخبار جهان هیچ تحلیلی نداشته باشند.

خبرنگار سابق سی ان ان گفت: برکناری اوکتاویا نصر از سی ان ان به دلیل احترام به علامه فضل الله حرفه‌ای نبوده است

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی یونس در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره از امان درباره دلایل برکناری اوکتاویا نصر از شبکه سی ان ان گفت: سی ان ان در سال‌های گذشته همه خبرنگاران را ملزم کرده بود تا درباره موضوعات مهم اخبار جهان هیچ تحلیلی نداشته باشند.

همچنین در سال 2007 زمانی که ایسن جورن رئیس بخش خبری سی ان ان در نشست داووس سوئیس بود و گفت افراد بیگناهی در عراق از سوی نیروهای آمریکایی کشته شدند به سبب انتقاد از سیاست جرج بوش پسر از سمت خود برکنار شد.

وی افزود: افراد زیادی در سی ان ان از اسرائیل حمایت می‌کنند و با هیچ مشکلی روبرو نمی‌شوند.

علی یونس افزود: حمایت اوکتاویا نصر از علامه فضل الله برای آزاد اندیشی فضل الله بوده است.

به نظر می‌رسد به دلیل حساسیت این مساله و نهادهایی که در آمریکا از اسرائیل حمایت می کنند و از اظهارات نصر خشمگین شدند سی ان ان عذر وی را خواسته و محترمانه از نصر درخواست کرد استعفا دهد بنابراین برکنار کردن وی حرفه‌ای نبوده بلکه ناشی از فشارهای سیاسی بر مسئولان سی ان ان بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۰ ۱۴:۲۵

نکه تو این مملکت چقدر اجازه حرف زدن و اظهار نظر کردن وجود داره؟ هر چی روزنامه بوده بستین از اونور در کیهان رو باز گذوشتین هر چی دوست داره بنویسه....
جمع کنید این بساط خبریتون رو....

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۰ ۱۲:۱۶

این به نظرم خوب است که خبر رسانی و تحلیل رو از هم جدا کنیم مثلاً به نظرم تیترهای کیهان نتیجه ی آمیخته شدن خبر رسانی و تحلیل شخصی است که سعی دارند مطلب مورد نظر شخصی را ورای یک خبر هم به خواننده القا کنند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۰ ۱۲:۰۲

ازادی مطلق فقط در ایران و بس

ناصر آل مهدي۱۳۸۹/۰۴/۲۰ ۱۱:۵۹

با اينكه عقلاي جهان در نطفه،ماهيت و عملكرد شيطاني آمريكا و ساير مستكبرين عالم ترديدي ندارند؛ براي اتمام حجت با آخرين ديرباوران ساده لوح و مغرضان كج انديش ، بهتر است همه اين عملكردهاي دستگاههاي امپرياليستي در ابعاد مختلف فرهنگي،نظامي،خبري،اقتصادي و غيره در مجموعه هاي منظم گردآوري شوند تا انشاءالله روزي در محضر دادگاه عدل جهاني عليه آنان اعلام جرم مستند شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.