آخرین آمار کرونا در ایران تا ۷ آبان/ مجموع واکسن تزریق شده از ۸۵ میلیون دوز فراتر رفت
در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسنهای تزریق شده از ۸۵ میلیون و ۳۶۹ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از ۹ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شدهاند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۴۰۱۴ تن از ایشان وخیم است.

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۸۹۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و از این بیماران، ۱۲۸۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۵ میلیون و ۹۰۹ هزار و ۴۰۲ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۲۳ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جانباختگان این بیماری در کشورمان به ۱۲۵ هزار و ۹۹۸ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۵ میلیون و ۴۸۱ هزار و ۷۳۷ تن از بیماران بهبود یافتهاند.
همچنین ۴۰۱۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۳۵ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۵۷۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۲۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۵ شهر در وضعیت زرد و ۸۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ان ربک لبا لمرصاد
براستی که پروردگارت در کمین ظالمان و ستمگران است
عزیز در شهر ما به شدت اکثر کسانی که اطراف ماهستند درگیر بیماری شدند، چرا مدارس را در شروع پیک ششم باز میکنید واقعا جان دانش اموزان و خانوادها بر ا تون مهم نیست
وقتی به خبرگزاری ها دستور میدن عوارض واکسن رو منتشر نکنید انتشار نظرات چه فایدهای داره؟ خودتون هم میدونید که مردم به شما اعتماد ندارن.
همه دنیا از وضع بهداشتی ملت ایران شگفت زده هستند واقعا!!!!! که چرا از پیک قبلی خلاص نشده دچار پیک بعدی میشویم!!
یکی دو ماه پیش بود که وزیر بهداشت داماد و دخترش را از مناطق محروم منتقل کرد تهران!!!! و الان هم داماد گرامیشان را به سمت مشاور در وزارت خانه منصوب کرده اند؟! ظاهرا آقا عین الهی پروژههای مهمتری تا رسیدگی به وضع فلاکت بار مردم که در سایه مخالفت ایشان ودوستانشان با واردات واکسن و در سایه تدابیر آقای شهید زنده برای مردم بوجود آمده دارند!!
عین اللهی گفته اندیشمندان جهان از واکسیناسیون در ایران شگفت زده شده اند!!!! بنده خدا چینی ها و هندیها بیش از یک میلیارد نفر را واکسن زدن صداشون هم در نیامده کسی هم شگفت زده نشده!!!! بعد تو پنجاه میلیون دز به مردم زدی باعث شگفتی مردم دنیا شده!؟ شما فکر میکنید با جماعت کر و کور طرفید که هر چی خواستید میگویید!! آنچه باعث شگفتی اندیشمندان دنیا شده اینه که یک فردی که مخالف واردات واکسن بوده شده وزیر بهداشت کشور بزرگ و با سابقه ای مثل ایران!!!
اشخاصی که به این صحبت منفی دادند واقعا ایرانی و جز این مردم هستند؟!
واقعا گل گفتید.
چرا اینقدر تعداد داوطلبین برای دز اول کم شده؟؟؟ فقط 150هزارنفر؟!! اگر همین الان دولت به فکر نباشه، فاجعه پیکهای بعدی در راه است.
البته واکسیناسیون، هرچند پیکها را بکلی حذف نمی کنه، ولی بسیار معتدلترشان می کنه.
این بیعملی دولت واقعا دردناک و تاسف آوره. باید با ایجاد محدودیتها برای واکسن نزده ها و پیشنهاد مشوقها برای واکسن زدن، از الان به فکر بود و میزان تاثیرشان را هم مرتبا برآورد کرد.
چطور هنوز معلومشان نیست که واردکردن واکسن جزئی ترین کار ممکنست؛ مهم اینست که چطور گردش جمعیت و رعایت پروتکلها را کنترل می کنید و چطور مردم را وادار به واکسن زدن می کنید، که در این زمینه ها، دولت جدید بشدت منفعل بوده، حتی منفعلتر از دولت قبل.
واکسنی که دست سازه و توی آزمایشگاه تولید شده و هر چند وقت یکبار یه دستکاری میشه و به اسم جهش جدید راهی جوامع میشه واکسیناسیون یه کار غیر علمی هست
یکی از دلایل کاهش واکسن در دوز اول ابتلای افراد زیادی در پیک پنجم است که هنوز اجازه تزریق واکسن ندارند
روزهای جمعه با نصف ظرفیت کار می کنن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.