آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1بازدید

روسیه برنامه مذاکرات امنیتی با آمریکا را تایید کرد

وزارت خارجه روسیه برنامه مسکو برای انجام مذاکرات امنیتی با واشنگتن در روز ۱۰ ژانویه (۲۰ دی ماه) را تایید کرد.

روسیه برنامه مذاکرات امنیتی با آمریکا را تایید کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه نیز روز سه شنبه اعلام کرد که واکنش آمریکا به این مساله تا کنون صریح بوده است.

وی همچنین حضور مقام‌های نظامی در مذاکرات مشابه با ناتو که از روز ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) آغاز می‌شود را با اهمیت خواند.

روسیه از آمریکا و ناتو می‌خواهد متعهد شوند که حضور این ائتلاف نظامی تا مرز‌های اوکراین گسترش پیدا نکند، اقدامی که به گفته مسکو امنیت ملی این کشور را تهدید می‌کند.

روابط روسیه و ناتو بسیار پرتنش است و پس از روی کار آمدن حکومت غرب گرا در کی یف در سال ۲۰۱۴، پیمان ناتو همکاری‌ها با مسکو را متوقف کرده و هر ساله چند رزمایش در نزدیکی مرز‌های روسیه ازجمله در دریای سیاه برگزار می‌کند. در این میان، مسکو نیز برای قدرت نمایی رزمایش‌هایی را به اجرا می‌گذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.