ارائه هرگونه دارو و تجهیزات پزشکی بدون استعلام ممنوع
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه هرگونه دارو و تجهیزات پزشکی بدون استعلام و احراز اصالت از طریق سامانه های دارای مجوز را ممنوع کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز(سه شنبه)، و در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۱، بند الحاقی ۶ در تبصره ۱۷ را بررسی کرده و آن را به تصویب رساندند.
بر اساس بند الحاقی ۶ در تبصره ۱۷؛ ارائه هرگونه دارو و تجهیزات پزشکی مشمول فهرست ابلاغی سازمان غذا و دارو توسط داروخانه ها و مراکز درمانی بدون استعلام و احراز اصالت از طریق سامانه های دارای مجوز و مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ممنوع است، سازمان های بیمه گر پایه مجاز به پذیرش اقلام فاقد اصالت نبوده و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف به نظارت بر حسن اجرای این بند است، گزارش این بند باید هر سه ماه یکبار به سازمان برنامه و بودجه کشور و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات کشور ارائه شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حالا چقدر برای خرید یک قرص سرماخوردگی پامون میافته ؟!! ویزیت یک پزشک عمومی حق نسخه پیچی مالیات !!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.