آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

مصرف ۱۰۰ قرص توسط زهره فکورصبور صحت دارد؟

تیم جنایی در کنار جسد چند ورق قرص پیدا کرد. پزشکان علت اولیه مرگ را مسمومیت دارویی اعلام کردند. با وجود این جسد برای انجام آزمایش‌های تخصصی‌تر با دستور قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی، بازپرس پرونده به پزشکی قانونی انتقال یافت.

مصرف ۱۰۰ قرص توسط زهره فکورصبور صحت دارد؟

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی، بازپرس جنایی با اشاره به اظهارنظر‌های مغرضانه پس از درگذشت زهره فکورصبور می‌گوید در فضای مجازی عنوان شد که خانم بازیگر حدود ۱۰۰ قرص مصرف کرده است و این نکته واقعا برای ما جای سؤال دارد که این شایعه عجیب با چه استنادی انتشار یافته است؟!

 جسد زهره فکورصبور شامگاه سه‌شنبه، دهم اسفندماه در آپارتمانش در حوالی قلهک کشف شد. از همان زمان تیم جنایی تحقیقات خود را در این پرونده آغاز کرد. خانم بازیگر همسر یکی از تهیه‌کنندگان مطرح بود و این مرد نخستین کسی بود که پس از ورود به خانه با جسد بی‌جان او که در اتاق خواب افتاده بود روبه‌رو شده و پلیس و اورژانس را خبر کرده بود.

تیم جنایی در کنار جسد چند ورق قرص پیدا کرد. پزشکان علت اولیه مرگ را مسمومیت دارویی اعلام کردند. با وجود این جسد برای انجام آزمایش‌های تخصصی‌تر با دستور قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی، بازپرس پرونده به پزشکی قانونی انتقال یافت.

از همان زمان، افرادی شایعه‌پراکنی در ماجرای مرگ خانم بازیگر را شروع کردند و با اظهارنظر‌های غیرواقعی به این ماجرا دامن زدند.

قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی در این‌باره می‌گوید: «متأسفانه در این ماجرا اظهارنظر‌های مغرضانه‌ای مطرح شده که موجب التهاب در فضای مجازی و همچنین آزرده‌خاطر شدن خانواده متوفی شده است. باید تأکید کنم که قطعا مراجع قضایی با افرادی که چنین شایعاتی را منتشر می‌کنند یا به آن دامن می‌زنند برخورد جدی و قانونی خواهد کرد.»

بازپرس جنایی با اشاره به اظهارنظر‌های مغرضانه گفت: «به‌دنبال انتشار خبر مرگ خانم بازیگر عده‌ای شروع کردند به اظهارنظر درباره علت مرگ وی. حتی در فضای مجازی عنوان شد که خانم بازیگر حدود ۱۰۰قرص مصرف کرده است. این نکته واقعا برای ما جای سؤال دارد که با چه استنادی این شایعه عجیب انتشار یافته است؟ چه‌طور به راحتی تعداد قرص‌ها را دقیق اعلام می‌کنند درصورتی‌که هنوز پزشکی قانونی علت اصلی مرگ و نتیجه آزمایش‌های سم‌شناسی را اعلام نکرده است.»

بازپرس جنایی ادامه داد: «پس از کشف جسد، تحقیقات قضایی از خانواده و همسر این بازیگر آغاز شده و جسد نیز به پزشکی قانونی انتقال یافته و دستور بررسی بیشتر و آزمایش‌های تخصصی‌تر برای روشن شدن علت اصلی مرگ و همچنین آزمایش سم‌شناسی را داده‌ام.»

او در ادامه به شایعه‌پراکنان هشدار داد: «به‌دنبال تسویه حساب‌های شخصی در فضای مجازی نباشید و به رعایت قانون پایبند باشید. برخی ادعا کرده‌اند که متوفی دارای افسردگی بوده که حتی این موضوع هم اثبات نشده است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۱۸ ۲۰:۴۳

هر وقت میخان حواس مردمو از یه چیزی پرت کنن ، یه سلبریتی را خودکشی میکنن

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۱۸ ۱۷:۰۰

جناب بازپرس بفرمایید چرا باید مدارک صحنه در فضای مجازی پخش بشود . همکار شما نباید می گفت قرص پیدا شده که فضای مجازی آمار آن را به صد برساند . هر کسی هم پرسید یک "به تو چه" درشت نصیبش می کردید . از فامیل ، دوست و آشنا تا خبرنگار . پس قسم ابتدای خدمتتان چه می شود .

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۱۸ ۱۶:۵۸

وقتی مراجع رسمی و قانونی حرفی نمیزنند یا دروغ می گویند ، بازار شایعه را داغ می کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.