آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
0بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۹ خرداد/ عدد فوتی‌ها روی ۲ تن ماند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۴۹ میلیون و ۹۰۳ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۵۳۹ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۹ خرداد/ عدد فوتی‌ها روی ۲ تن ماند
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۴ میلیون و ۵۳۳ هزار و ۷۶ دوز اول و ۵۷ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۹۶۲ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۲۷ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۴۵۸ نفر دوز سوم را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۴۹ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۴۹۶ دوز واکسن در ایران که ۴۸ هزار و ۵۰۳ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۶۳ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۸۰۲ تن رسید.

در ۲۴ ساعت اخیر، ۲ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان‌باختگان این بیماری در کشورمان به ۱۴۱ هزار و ۳۱۰ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۴۷ هزار و ۸۱۷ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۵۳۹ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۳۶۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر صفر شهرستان در وضعیت قرمز، صفر شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۲ درصد است.
 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.