آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
2بازدید
۰

اعتراض واتيكان به برگزاري بازي‌هاي سري A در يكشنبه

مقامات كشور واتيكان به برگزاري رقابت‌هاي فوتبال سري A ايتاليا در روزهاي يكشنبه اعتراض كردند.



ايسنا ، بازي‌هاي سري A در سال‌هاي اخير در روزهاي يكشنبه برگزار مي‌شده و اين مساله از مدت‌ها پيش مورد اعتراض كشور واتيكان قرار گرفته بود. اما امسال فدراسيون فوتبال ايتاليا تصميم گرفته در فصل پيش رو، بازي‌ها را به صورت همزمان برگزار نكند تا شركت‌هاي تلويزيوني كه حق پخش اين رقابت‌ها را خريده‌اند متضرر نشوند. به اين ترتيب زمان پخش بازي‌ها با اكثر برنامه‌هاي تلويزيوني تداخل خواهد داشت.

موسينگر كارلو ماتزا رهبر كليساي كاتوليك‌ها در گفت و گو با توتو اسپورت عنوان كرد: پخش بيش از حد بازي‌ها از تلويزيون بسيار مضر است و به بنيان خانواده‌ها ضربه مي‌زند.

ماتزا در ادامه افزود: پخش فوتبال ساعت 12:30 در هنگام صرف ناهار چه معنايي مي‌تواند داشته باشد؟

رهبر كليساي كاتوليك‌ها در پايان گفت: خانواده، يكي از اساسي‌ترين بنيان‌ها در جامعه است و ما نبايد زمان محدود افراد در كنار خانواده را به اين راحتي بفروشيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.