یکی از عواملی که باعث طعم بی نظیر ترشی می شود ادویه آن است که بهتر است با آن آشنا شویم ترشب از ادویه جات مختلفی به دست می آید که مخلوطی از چندین ادویه مختلف است که اگر نباشند ترشی هیچ طعم خوشایندی ندارد و علاوه بر اینکه بر طعم و مزه تاثیر می گذارند خواص دارویی نیز دارند برای مثال تمبر هندی برای بهبود عملکرد گوارش و برای سلامت قلب تاثیرگذار است.
اگر انتخاب شما استفاده از ادویه آماده است شما باید از کیفیت هر برند اطمینان حاصل کنید همچنین یکی دیگر از مواردی که باید هنگام تهیه ادویه آماده ترشی به آن توجه کنید ترکیبات آن ادویه است که این ترکیب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
یکی دیگر از مسائل مهم در تهیه ترشی قیمت ادویه ترشی است که باید بتوان آن را با قیمت مناسب در کنار کیفیت مناسب قرار داد اما اگر به دنبال تهیه ترشی هستید و می خواهید ادویه آن را تهیه کنید ابتدا باید تصمیم بگیرید که از ادویه آماده استفاده کنید یا خودتان ترکیباتش را آماده سازی کنید چرا که انتخاب هر کدام از روش ها قیمت و هزینه متفاوتی را برای شما به همراه دارد.
بهتر است شناخت کافی را نسبت به تک تک آن موادی که می خواهید تهیه کنید داشته باشید این شناخت شامل خواص طعم و قیمت مواد می باشد.
همچنین هنگام تهیه ترشی لیته شما باید به این توجه داشته باشید که این مواد از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشند چرا که ناسالم بودن و نامرغوب بودن حتی یک ماده می تواند طعم تمام ترشی شما را تحت تاثیر قرار داده و باعث خراب شدن ترشی شما شود.
ترشی از زمان های قدیم همواره بر سر سفره ها جایگاه ویژه ای داشته است و تقریبا مورد پسند اکثر افراد قرار دارد و از خوردن آن لذت می برند این ادویه حاصل گیاهانی است که پودر شده اند که می توان آن را در منزل تهیه کرد یا به صورت بسته بندی خریداری کرد برای درست کردن ادویه باید گیاه مورد نظر را کاملا اصولی خشک کرد به طوری که تغییر رنگ ندهد و دچار آسیب نشود و پس از خشک شدن آن را به صورت پودر در آورد و برای ترشی استفاده کرد.
برای طعم دلپذیر و خوشایند انواع مختلف ترشی می توان از ادویه های مختلف استفاده کرد این ادویه ها طعم عالی و بسیار خوشمزه به ترشی می بخشند گاهی این ادویه مخصوص یک گیاه بوده و از آن به دست می آید و گاهی اوقات این ادویه ترکیبی از چند گیاه می باشد.
با توجه به ذایقه و سلیقه خود می توان انواع ادویه ترشی درشت استفاده کرد که می توان این ادویه را بسیار زیاد آسیاب نمود تا کاملا پودر شود اما بعضی وقتها می توان آنها را درشت مصرف کرد و اینکه ادویه درشت باشد یا پودری کاملا بستگی به سلیقه افراد دارد بعضی افراد دوست دارند طعم بیشتری از ادویه را داخل ترشی احساس کنند از این رو آن را درشت تر آسیاب می کنند این ادویه درشت در کارخانه ها نیز تولید می شود و بر روی بسته بندی آن درج می شود که ادویه ریز یا درشت است و این امر به خریداران کمک بسزایی می کند.
وقتی ادویه درشت باشد طعم بیشتری به ترشی می دهد و گاهی می توان دانه های آن را در دهان حس کرد و همچنین در ظاهر ترشی نیز کاملا مشخص و نمایان هستند و علاوه بر طعم، باعث زیبایی شکل ظاهری ترشی می شوند که این امر اشتها را تحریک کرده و افراد تمایل دارند آن را امتحان کنند و این مسئله سبب افزایش فروش می شود.
همانطور که می دانید امروزه برای تهیه انواع ترشی مخلوط، ترشی سیر و ترشی بندری از ادویه های مختلفی استفاده می شود که هر کدام از آنها خاص و منحصر بفرد می باشند و طعم فوق العاده ای به ترشی می بخشند، شما نیز می تواند ترکیب ادویه ترشی خود را با ادویه هایی همچون دانه خردل، دانه فلفل سیاه، دارچین، فلفل دلمه ای و غیره درشت کنید و اینها از ادویه های ضروری هستند که با بقیه ادویه ها میکس می شوند و تا یک سال ماندگاری دارند.
آیا قصد دارید در منزل و بصورت خانگی ادویه ترشی مخلوط درست کنید؟ اگر چنین است پس ابتدا لازم است ترکیبات ادویه ترشی مخلوط خود را بدانید که ریختن این ادویه ها با هم بسیار ساده است و این مقدار با توجه به حجم ترشی که درست می کنید، متفاوت می باشد.
اگر لیست مواد تشکیل دهنده و ادویه جات ترشی مخلوط، برای شما کمی طولانی به نظر می رسد، نگران نباشید! شما می توانید این لیست را فقط به اصول اولیه تقلیل دهید به عنوان مثال موارد ضروری شامل دانههای خردل، دانههای فلفل سیاه یا فلفل قرمز و حداقل یکی از ادویههای شیرین (فلفل دلمه، دارچین یا میخک) هستند و تا زمانی که آنها را بصورت ترکیبی داشته باشید، می توانید ترشی خود را هر طور که دوست دارید تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده ادویه ترشی (معمولاً کاملا خرد شده یا به صورت قطعات درشت) می تواند شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، دارچین، میخک، گشنیز، زنجبیل، دانه خردل و جوز هندی، گلپر و سیاهدانه باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی/