آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
5بازدید

اولین واکنش امباپه به جدایی از پاری‌سن‌ژرمن

کیلیان امباپه شب گذشته در دیدار حساس با مارسی سرانجام برای نخستین بار در فصل جدید پاس گل داد و این پاس را برای گلزنی نیمار ارسال کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ ام باپه بعد از پیروزی برابر مارسی در هفته یازدهم لیگ فرانسه سکوت خود را شکست و به احتمال جدایی اش از پاریس سن ژرمن در زمستان واکنش نشان داد.

او گفت: نه این حقیقت ندارد که من با سران باشگاه پاری سن ژرمن به مشکل خورده ام و از آنها عصبانی هستم. من از حضور در پاری سن ژرمن بسیار خوشحال هستم و خواستار جدایی از تیم در زمستان نشده ام. این اخبار چند ساعت قبل از بازی برابر بنفیکا در لیگ قهرمانان اروپا منتشر شد و من دلیل آن را متوجه نشدم.

ستاره جوان پاریسی ها و تیم ملی فوتبال فرانسه ادامه داد: من به این شایعات چه از دور و چه از نزدیک توجه نمی کنم بلکه مانند هر شخص دیگری شوکه شدم.

پاری سن ژرمن با پیروزی که برابر مارسی به دست آورد در صدر جدول رده بندی باقی ماند و اختلافش را با تیم دوم به سه امتیاز افزایش داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.