آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1بازدید

هلاکت ۹۷ تروریست الشباب در سومالی

وزارت اطلاع رسانی سومالی بامداد جمعه اعلام کرد، در جریان ۲ عملیات ارتش و نیروهای امنیتی این کشور، ۹۷ تروریست الشباب به هلاکت رسیدند.

هلاکت ۹۷ تروریست الشباب در سومالی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی سومالی (صونا)، وزارت اطلاع رسانی سومالی در بیانیه‌ای اعلام کرد، ۵۰ تروریست الشباب به دست ارتش این کشور و با همکاری نیروهای مقاومت مردمی در منطقه «عیل غروف» واقع در ایالت «گلگادود» کشته شدند.

بر اساس این گزارش، در جریان عملیات دیگری از سوی نیروهای امنیتی در منطقه «گیشان» در ایالت «شابیلی سفلی» ۴۷ تروریست کشته شدند.

به تازگی نیز در عملیات نیروهای سومالی ۲۱ نفر از عناصر گروه تروریستی الشباب در ایالت «شابیلی سفلی» به هلاکت رسیدند.

الشباب یک گروه مسلح تروریستی وابسته به شبکه القاعده است و بسیاری از عملیات‌ تروریستی را که منجر به جان باختن صدها نفر در آفریقا شده، پایه‌ریزی کرده است.

الشباب بارها به نظامیان دولتی و نیروهای صلح‌بان اتحادیه آفریقا در موگادیشو پایتخت سومالی یورش برده‌ و چند عملیات‌ خونبار را هم در سایر نقاط آفریقا اجرا کرده است.

گروه الشباب قصد حمله به واحدهای اتیوپی در نیروهای مأموریت اتحادیه آفریقا در سومالی موسوم به «AMISOM» را داشته است و نیروهای هوایی اتیوپی علیه گروه الشباب در سومالی بارها دست به حمله زده‌اند.

نیروهای اتحادیه آفریقا در سومالی تحت پشتیبانی سازمان ملل متحد است و نزدیک به ۲۰ هزار سرباز که اتباع اوگاندا، اتیوپی، بوروندی و کنیا هستند در آن فعالیت می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.