آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
3بازدید

مردم به تعمیرات هم روی نیاوردند!

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی گفت که به دلیل افزایش قیمت قطعات لوازم خانگی، تقاضا در این صنف در سال‌های اخیر فقط ۱۰ درصد رشد داشته که افزایش چشمگیری نیست.

مردم به تعمیرات هم روی نیاوردند!

به گزارش «تابناک»، فرهاد بهشتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه آمار دقیقی از تغییر تقاضا برای تعمیرات لوازم خانگی در دسترس نیست، اظهار کرد: مشاهدات حاکی از افزایش حدود ۱۰ درصدی مراجعه به تعمیرات در سال‌های اخیر است. چرا که قیمت قطعات هم افزایش قیمت چشمگیری داشته است. ممکن است افراد دستگاه‌های دیگری را جایگزین لوازم خود کرده باشند.

وی افزود: این آمار برای کولرهای گازی، پکیج، ماشین لباسشویی و ظرفشویی، یخچال و فریزرهای خانگی، سردخانه‌های صنعتی و آبسردکن است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی گفت که افزایش قیمت قطعات باعث شده مراجعه به این صنف افزایش خاصی نداشته باشد.

گفتنی است در گزارش‌های میدانی فروشندگان عموما از رکود در بازار گلایه دارند و می‌گویند که بخاطر افزایش قیمت لوازم خانگی، مردم بیشتر به تعمیرات روی آورده‌اند و فقط کسانی برای خرید به بازار می‌آیند که مجبور باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۷ ۱۱:۵۳

پول دو سه بار تعمیر از اصل جنس بالاتر میزند .

مهدی۱۴۰۱/۰۹/۱۷ ۱۱:۲۵

تعمیرکار نه بهتره بگین تعویض کار هیچ صنفی در مواجهه با مردم انصاف رو رعایت نمیکنه از بس که مشتری ندارن یدونه مشریم که گیرشون میافته دوست دارن جای خالی همه مشتریهارو باهاش پر کنن خدا به دادمان برسه

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۷ ۱۱:۰۰

مملکت رو به رشده .

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۷ ۱۰:۵۶

بس که تعمیر کار های لوازم خانگی با انصاف هستند شخصا هرچی خراب بشه خودم تعمیرش میکنم یا اگر تعمیر نتونستم بکنم میندازمش دور اما دست تعمیر کار نمیدم

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۷ ۱۰:۲۳

ولی اقای ریسی معتقد است گشایش در همه زیمنه ها اتفاق افتاده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.