رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

مرگ تلخ دختر ۱۶ ساله در گرداب فضای مجازی

کد خبر: ۱۱۵۷۶۷۴
|
۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴ 02 January 2023
|
5433 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان خمین گفت: با قتل دختری ۱۶ ساله به دست پدر و دایی‌اش در این شهرستان، عاملان این قتل خانوادگی، اندکی پس از ارتکاب جنایت، دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شدند.

به گزارش رکنا، به گفته سرهنگ هادی افراسیابی با اعلام مرکز فوریت‌های پلیس۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری منجر به قتل در یکی از مناطق شهرستان خمین،کارآگاهان پلیس آگاهی بلافاصله در محل وقوع قتل حاضر شدند.

افراسیابی افزود: در تحقیق از مادر مقتول مشخص شد والدین مقتول از مدتی پیش متوجه ارتباط دخترشان با یک غریبه در فضای مجازی شدند و هنگامی که مقتول متوجه این موضوع شد، تصمیم به ترک خانه گرفت و موضوع را با پدر و دایی اش در میان گذاشت.

مادر مقتول ادامه داد: پس از پی بردن از این موضوع و مشاجره پدر و دایی اش با دخترم، آن ها به ضرب و شتم او اقدام کردند و در ادامه نیز دخترم به بیمارستان منتقل شد.

با توجه به مرگ این دختر ۱۶ ساله به دلیل ایست قلبی در بیمارستان، با دستور مقام قضایی، متهمان بازداشت و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این مقام انتظامی با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی در استفاده از فضای مجازی برای کاهش آسیب‌ها و پیامد‌های آن در خانواده‌ها گفت: در صورت بروز هر گونه مشکلات فردی یا خانوادگی، شهروندان می‌توانند با مراجعه به مراکز مشاوره و مددکاری پلیس، به صورت رایگان از خدمات روان شناسی در جهت حل مشکل خود بهره‌مند شوند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟