آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
2بازدید

توئیتر هک شد / ۲۰۰ میلیون ایمیل لو رفت

آلون گال یکی از بنیانگذاران شرکت نظارت بر امنیت سایبری «هادسون راک» اعلام کرد هکرها آدرس ایمیل بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر توئیتر را ربودند و آنها را به یک انجمن هک آنلاین ارسال کردند.

توئیتر هک شد / ۲۰۰ میلیون ایمیل لو رفت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، این محقق امنیتی در شبکه اجتماعی لینکدین نوشت: این نقض متأسفانه منجر به هک شدن، فیشینگ هدفمند و داکسینگ خواهد شد. او هک توئیتر را یکی از مهم‌ترین افشای اطلاعاتی که دیده‌ است، نامید.

توئیتر در مورد این گزارش که گال برای اولین بار در ۲۴ دسامبر (۳ دی) در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرد، اظهار نظری نکرده و از آن تاریخ تاکنون به سوالات مربوط به نقض پاسخ نداده است. مشخص نیست توئیتر چه اقدامی برای بررسی یا اصلاح این موضوع انجام داده است.

روز پنجشنبه تصاویری از انجمن هکرها جایی که داده‌ها در آن منتشر شد، به صورت آنلاین منتشر شده است. خبرگزاری رویترز اعلام کرده که نمی‌تواند به طور مستقل تأیید کند که داده‌های انجمن معتبر هستند و از توئیتر آمده‌اند.

تروی هانت خالق سایت اعلان نقض (Have I Been Pwned) که داده‌های لو رفته را مشاهده کرده است در توئیتر گفت که به نظر می‌رسد حادثه اتفاق افتاده تقریباً همان چیزی است که توصیف شده است.

هیچ سرنخی از هویت یا مکان هکر یا هکرهای پشت این نفوذ وجود ندارد. این هک ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۱ اتفاق افتاده باشد، قبل از اینکه ایلان ماسک مالکیت شرکت را در سال گذشته به دست آورد.

ادعاها در مورد اندازه و دامنه نقض ابتدا با آمار اولیه در اوایل دی متفاوت بود که گفته می‌شد ۴۰۰ میلیون آدرس ایمیل و شماره تلفن به سرقت رفته است.

این نقض جدی در توئیتر مورد توجه قانونگذاران در هر دو سوی اقیانوس اطلس واقع شده است. کمیسیون حفاظت از داده‌ها در ایرلند جایی که مقر اروپایی توئیتر واقع است و کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده، شرکت تحت مالکیت ماسک را به ترتیب برای رعایت قوانین حفاظت از داده‌های اروپا و دستور رضایت ایالات متحده تحت نظر دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.