آخرین خبرترامپ در پی تغییر رژیم در ایران بود، اما این تغییر ابتدا در آمریکا رقم خورد
3بازدید
۰

ویروس رایانه‌ای هواپیمای اسپانیایی را ساقط کرد؟

نامه‌ای که من خدمت رهبر معظم انقلاب نوشته بودم جنبه وحدت داشت. من خدمت ایشان نوشته بودم که الان که مردم حرکت وحدت‌بخشی را آغاز کرده‌اند، از همه نخبگان بخواهید که به این حرکت بپیوندند و با توجه به اینکه محیطی مناسب در بین معترضین به وجود آمده است، می‌شود کاری کرد که این حوادث تمام شود و سرمایه‌گذاری اقتصادی و... شروع شود. درست است که به طریقی مخاطب رهبری بود، ولی پیام نامه من به نخبگان و آحاد ملت هم بود.

با توجه به تحقیقات صورت گرفته به نظر می‌رسد یک بدافزار رایانه‌ای مسئول سقوط هواپیمای اسپانیایی و کشته شدن 154 مسافر آن بوده است

با سقوط پرواز شماره 5022 اسپین ایر که در سال 2008 تنها دقایقی پس از بلند شدن از فرودگاه بین‌المللی مادرید سقوط کرد، 154 تن جان باختند.

اکنون برخی مستندات مربوط به تحقیق در این زمینه، حاکی از آن است که احتمالاً آلودگی رایانه فرودگاه به یک بدافزار، عامل بروز این حادثه هولناک بوده است.

به گزارش ایتنا، بر اساس تحقیقات صورت گرفته رایانه‌ای که برای رصد و کنترل مشکلات فنی هواپیما استفاده می‌شده است، به یک تروجان آلوده بوده و در نتیجه سیستم برای سه مشکل فنی موجود، هیچ پیام هشداری صادر نکرده است.

این در حالی است که اگر چنین اشکالاتی شناسایی می‌شد، چه بسا از پرواز هواپیما جلوگیری به عمل می‌آمد.

بر اساس این گزارش، تحقیقات هنوز به پایان نرسیده است و مقامات درتلاش هستند نحوه ورود تروجان به این رایانه را کشف کنند.

به نظر می‌رسد اکنون بدافزارهای رایانه‌ای حتی می‌توانند با جان انسان‌ها هم بازی کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.