آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
2بازدید

الزام دادگاه‌های خانواده به همفکری با مشاوران

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی «لایحه حمایت خانواده» بر حضور فعال مراکز مشاوره در جریان برگزاری دادگاه‌های خانواده رای دادند و قضات را به همکاری با کارشناسان مشاوره موظف کردند.

به گزارش خانه ملت ،نمایندگان در جلسه علنی امروز چهارشنبه در ادامه بررسی لایحه 59 ماده ای «حمایت خانواده» مواد دیگری از این لایحه را تصویب کردند.

براساس ماده 20 این لایحه که به تصویب نمایندگان رسید،مقرر شد مراکز مشاوره خانواده ضمن ارائه خدمات مشاوره ای به زوجین، خواسته های دادگاه را در مهلت مقرر اجراء و در موارد مربوط سعی در ایجاد سازش کنند.

مراکز مذکور در صورت حصول سازش به تنظیم سازش نامه مبادرت و در غیر این صورت نظر کارشناسی خود را در مورد علل و دلایل عدم سازش، کتبا و مستدلا به دادگاه اعلام می کنند.

همچنین طبق تبصره این ماده، دادگاه با در نظر گرفتن نظریه کارشناسی مراکز مشاوره خانواده به صدور رای مبادرت می کند، مگر آنکه نظریه مزبور را برخلاف اوضاع و احوال مسلم قضیه تشخیص دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.