واکنش چین به ناآرامیها در فلسطین اشغالی
یورش نظامیان رژیم موقت صهیونیستی به نمازگزاران در مسجدالاقصی و همچنین حملات شب گذشته این رژیم به نوار غزه و جنوب لبنان، با واکنش دولت چین همراه شد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزارت خارجه چین امروز (جمعه) گفت: «ما از طرفهای درگیر، بهویژه اسرائیل میخواهیم که نهایت آرامش، خویشتنداری و عدم تنشزایی را از خود نشان دهند».
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه تاکید شده که دولت چین اصرار ویژهای بر حفظ جایگاه تاریخی اماکن مقدس در فلسطین اشغالی و احترام گذاشتن نظامیان صهیونیست به آنها دارد.
این وزارتخانه همچنین افزود: «قدرتهای بزرگ جهانی باید مسئولیتهای خود را اجرا کرده و در قبال وضعیت سرزمینهای فلسطینی موضع عادلانهای اتخاذ کنند».
سخنگوی ارتش رژیم تروریست صهیونیستی صبح امروز گفته بود که به ۳ هدف در جنوب لبنان و ۱۰ هدف در نوار غزه با ۵۰ تُن مواد منفجره حمله کردهاند.
در این بیانیه ضمن اشاره به شلیک ۴۴ راکت توسط گروههای مقاومت از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی، ادعا شده است که ۲۹ فروند از این راکتها را رهگیری کردهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چین با مسلمانان اویغور بدتر از صهیونیست ها رفتار میکنه
شرم بر کسانی که سیاسترا بالاتر از مسلمانی میدانند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.