واکنش چین به اهانت بایدن به شی جینپینگ
وزارت خارجه چین با اعتراض به سخنان بایدن علیه شی جینپینگ، این سخنان را غیرمسئولانه و ناقض استانداردهای دیپلماتیک و تحریک سیاسی آشکار خواند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درست یک روز پس از سفر آنتونی بلینکن، وزیر خارجهاش به چین و دیدارهایش با مقامهای چینی که آنها را مثبت و سازنده خوانده بود، شی جینپینگ، همتای چینی خود را "دیکتاتور" خواند.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: ما اظهارات طرف آمریکایی را که به شدت مضحک، غیرمسئولانه، بر خلاف واقعیات، نقض جدی آداب دیپلماتیک و حمله جدی به عزت سیاسی چین و یک تحریک سیاسی آشکار است، رد میکنیم.
وی افزود: چین خشم شدید و اعتراض شدید خود را ابراز میکند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آها، بابدن به شی میگه دیکتاتور؟ پس خودت چی هستی؟ او به دنبال حکومت دایم بر بکمسور و آمریکا به دنبال حکومت دایم بر یک دنیا است. حالا چه کسی دیکتاتورتر است؟
جوی خواب آلود از یه طرف وزیر خارجه شو فرستاده واسه مذاکره ,هنوز برنگشته زد زیر میز
چین آبو بریزه اونجاش که می سوزه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.