آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
1بازدید
۰

دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر پاکستان

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خاجه کشورمان با حضور در کاخ نخست وزیری پاکستان با شهباز شریف دیدار کرد.

دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طرفین درباره روابط ایران و پاکستان، گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری به ویژه تقویت مراودات مرزی بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران محور رایزنی‌های خود با همتای پاکستانی و توافقات صورت گرفته در پایان مذاکرات امروز را در این نشست با نخست وزیر این کشور مطرح کرد.

امیرعبداللهیان و شهباز شریف بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه تهران- اسلام‌آباد، مشارکت برای صلح و ثبات منطقه‌ای از جمله همکاری نزدیک برای افزایش حجم تجارت دوجانبه تاکید کردند.

گفتنی است، وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به پاکستان امروز با بلاول بوتو زرداری وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.