آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
0بازدید

الیاس حضرتی دبیرکل حزب اعتماد ملی شد

سخنگوی حزب اعتمادملی از انتخاب مجدد الیاس حضرتی به عنوان دبیرکل حزب اعتمادملی خبر داد.

الیاس حضرتی دبیرکل حزب اعتماد ملی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از اعتمادآنلاین، محمدصادق جوادی‌حصار، سخنگوی حزب اعتمادملی، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین از انتخاب مجدد الیاس حضرتی به عنوان دبیرکل حزب اعتمادملی خبر داد.

جوادی‌حصار در این خصوص گفت: چهارمین کنگره حزب اعتمادملی با حضور بیش از هزار نفر از اعضای حزب برگزار شد و این حضور باانگیزه اعضای حزب در این فضای بی‌انگیزگی، سرد و یخ‌زده سیاسی جای تقدیر و تشکر ویژه از یکایک اعضای حزب دارد و نشانه‌ای از انگیزه و در صحنه بودن اعضای حزب و همین‌طور علاقه و باورشان به شخص آیت‌الله کروبی و به مجموعه دست‌اندرکاران حزب است.

سخنگوی حزب اعتمادملی در ادامه عنوان کرد: شورای مرکزی منتخب در اولین جلسه خود که عصر امروز (یکشنبه) برگزار شد به اتفاق آرا آقای الیاس حضرتی را مجددا به عنوان دبیر‌کل حزب اعتمادملی انتخاب کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.