آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
1بازدید

پس از انجام برخی رایزنی ها؛

لایحه برنامه پنجم، توسط دولت مسترد نخواهد شد

این گزارش حاکی است، روزهای گذشته، حجت الاسلام ابوترابی فرد، در حال رایزنی با مسئولان دولتی بوده تا با برگزیدن راهی میانه، دولت را از بازپس گیری لایحه برنامه پنجم ـ که نزدیک به شش ماه است در کمیسیون تلفیق و دیگر کمیسیون‌های تخصصی در حال پیگیری است ـ منصرف کند/ برخی از منتقدان دولت بر این باورند که درخواست استرداد لایحه برنامه پنجم، تنها حربه‌ای برای فشار بر قوه مقننه و جلوگیری از تغییرات مورد نظر نمایندگان در متن این لایحه است.

لایحه برنامه پنجم، توسط دولت مسترد نخواهد شد
در حالی که هفته گذشته در اقدامی پیش بینی ناشدنی، دولت درخواست استرداد لایحه برنامه پنجم را از مجلس کرده بود، شواهد حاکی از آن است که دولت دیگر بر این خواسته خود پافشاری ندارد.

به گزارش خبرنگار سرویس مجلس «تابناک»، شنیده‌ها حاکی است دولت در جلسه آتی خود از بازپس گیری لایحه برنامه پنجم توسعه خودداری خواهد کرد.

این گزارش حاکی است، حجت الاسلام ابوترابی فرد، روزهای گذشته در حال رایزنی با مسئولان دولتی بوده تا با برگزیدن راهی میانه، دولت را از بازپس گیری لایحه برنامه پنجم ـ که نزدیک به شش ماه است در کمیسیون تلفیق و دیگر کمیسیون‌های تخصصی در حال پیگیری است ـ منصرف کند.

فتحی پور در همین زمینه، به خبرنگار مجلس «تابناک» گفت: مجلس همواره سعي در تأمين نظر دولت داشته است و از شواهد و قراين برمي آيد که لايحه مسترد نشود و با تعاملات بيشتر پس از تعطيلات، بررسي برنامه پنجم در مجلس ادامه يابد.

حجازی، دیگر نماینده اصولگرا از تداوم رایزنی های نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با دولت بر سر تصمیم مشترک در روزهای اخیر، حتی روز عید فطر خبر می‌دهد و همچون فتحی‌پور معتقد دولت بر سر استرداد لایحه برنامه پنجم، پافشاری نخواهد کرد.

این در حالی است که برخی نمایندگان با علی مطهری همفکر بوده و از مماشات مجلس با دولت گلایه مند هستند.

مطهری در نطق میان دستور خویش در هفته گذشته ضمن انتقاد به نایب رییس مجلس اظهار داشت: «در کجای قانون اساسی یا آیین نامه داخلی مجلس آمده است که اگر دولت در اجرای قانونی سر باز زد و بر موضع خود پافشاری کرد یا درخواست استرداد لایحه ای را نمود، نایب رئیس مجلس فوراً کارگروه گفت و گو و در واقع کارگروه التماس تشکیل دهد و موجب تحقیر مجلس شود؟ »

گفتنی است، برخی از منتقدین دولت بر این باورند که درخواست استرداد لایحه برنامه پنجم، تنها حربه‌ای برای فشار بر قوه مقننه و جلوگیری از تغییرات مورد نظر نمایندگان در متن این لایحه است.

برای آگاهی از آخرین اخبار مجلس به سرویس مجلس «تابناک» مراجعه کنید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.