آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
11بازدید

احمدی نژاد در گواتمالا از کدام کارنامه آبی خود دفاع می‌کند؟

به عنوان نمونه در سال ۱۳۸۹ قانونی تحت عنوان "تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری قبل از سال ۸۵ " با دستور مستقیم احمدی نژاد در کشور به تصویب رسید و اجرایی شد که اجرای همین قانون سبب شد به مجموعه چاه‌های مجاز کشور ده‌ها هزار حلقه چاه دیگر اضافه شود و با توجه به اینکه حجم انبوهی از این چاه‌ها در داخل فلات مرکزی قرار داشت، خسارت جبران ناپذیری به منابع آب کشور وارد شد.

احمدی نژاد در گواتمالا از کدام کارنامه آبی خود دفاع می‌کند؟

احمدی نژاد در گواتمالا از کدام کارنامه آبی خود دفاع می‌کند؟

چند روزی است که سفر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور اسبق کشورمان به آمریکای مرکزی به بحث داغ فضای مجازی تبدیل شده است؛ سفری متفاوت و غیرمنتظره که گفته می‌شود جهت شرکت در یک سمپوزیوم بین‌المللی چهار روزه برنامه ریزی شده است.

به گزارش «تابناک»، بر اساس آنچه که از سوی تیم رسانه‌ای احمدی نژاد عنوان شده است، سمپوزیومی که او در آن حاضر می‌شود، یک همایش علمی پژوهشی با موضوع مدیریت جامع منابع آب در جهان است و احمدی نژاد در این برنامه در ارتباط با روش‌های صحیح مدیریت منابع آب در جهان سخن خواهد گفت.

صرف نظر از حواشی سیاسی و امنیتی پیش آمده پیرامون این سفر که چند روزی است به موضوع داغ رسانه‌ها تبدیل شده است، موضوع مهم‌تر اینکه برخی افراد با اشاره به سابقه مدیریتی احمدی نژاد در حوزه آب این پرسش را مطرح می‌کنند که دقیقاً رئیس جمهور اسبق کشورمان در این همایش از کدام سبک و سیاق مدیریتی منابع آب صحبت و دفاع خواهد کرد؟

این پرسش و نکته مهم از آنجایی مطرح می‌شود که بدانیم در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد در کشور کلکسیونی از اقدامات اشتباه در حوزه مدیریت منابع آب در کشور رقم خورد که برخی از اقدامات به صورت مستقیم با دستور او اجرایی شدند و به نظر بسیاری از متخصصان منابع آب تاثیر غیرقابل جبرانی بر سفره‌های آب زیر زمینی و منابع آب کشور داشت.

به عنوان نمونه در سال ۱۳۸۹ قانونی تحت عنوان "تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه بهره‌برداری قبل از سال ۸۵ " با دستور مستقیم احمدی نژاد در کشور به تصویب رسید و اجرایی شد که اجرای همین قانون سبب شد به مجموعه چاه‌های مجاز کشور ده‌ها هزار حلقه چاه دیگر اضافه شود و با توجه به اینکه حجم انبوهی از این چاه‌ها در داخل فلات مرکزی قرار داشت، خسارت جبران ناپذیری به منابع آب کشور وارد شد.

در رابطه با این قانونی و خسارت‌های آن مقالات علمی پژوهی فراوانی به چاپ رسیده که از جمله آن می‌توان به مقاله " بررسی علمی و عملی قانون تعیین تکلیف چاه‌های آب فاقد پروانه بهره برداری" اشاره کرد که در سال ۱۳۹۷ در فصلنامه علمی پژوهشی حقوق اداری به چاپ رسید. نویسندگان در این مقاله اینگونه نتیجه گرفتند که انتظار می‌رفت با تصویب این قانون، شدت کنترل و اعمال قانون برچاه‌های غیر مجاز، درخصوص حافران و بهره برداران افزایش یابد، ولی قانون " تعیین تکلیف چاه‌های آب فاقد پروانه بهره برداری" عملاً نه تنها چنین پیامدی نداشت، بلکه مشکلات مضاعفی پدید آورد.

در ادامه این مقاله با اشاره به خلأ‌های فراوان این قانون اشاره شد که یکی از خلاء‌هایی که در این قانون وجود دارد این است که، با توجه به اینکه قانون توزیع عادلانه آب، به عنوان قانون مادر در مورد چاه‌های موضوع آن قانون محسوب می‌شود، قانون تعیین تکلیف بدون توجه به مفاهیم به کار رفته در قانون توزیع عادلانه آب تعیین تکلیف کرده است، که از این جهت نیز دارای نواقص بسیاری است و به طور کلی ادامه حاکمیت این قانون ضرر‌های جبران ناپذیری به منابع آب کشور وارد کرده و می‌کند که هرچه زودتر باید چاره‌ای در مورد آن اندیشیده شود.

در واقع با علم به اینکه هم اکنون در کشور چیزی حدود ۳۳۸ هزار چاه غیرمجاز وجود دارد که باید در اسرع وقت پلمپ و از مدار برداشت آب زیر زمینی خارج شوند، اما به واسطه قانون سال ۱۳۸۹ بسیاری از این چاه‌ها که پیش از سال ۱۳۸۵ و بدون مجوز حفر شده بودند به لیست چاه‌های مجاز افزوده شدند و دیگر امکان پلمپ آن‌ها وجود ندارد.

اتفاقی که برخی کارشناسان عقیده دارند بیش از ۵۰ هزار چاه غیرمجاز را به لیست چاه‌های مجاز اضافه کرد و نقش مخربی در مسیر صیانت از منابع آبی کشور برجای گذاشت.

البته همه اقدامات خطایی که در دولت احمدی نژاد پیرامون منابع آبی کشور رقم خورد به همین یک مورد محدود نمی‌شود و در بسیاری از نقاط کشور می‌توان رد پای خطا‌های مدیریتی آن دوران در حوزه منابع آب را یافت و به آن اشاره کرد. به عنوان نمونه پیشتر یکی از مسئولان ارشد وزارت کشور در دولت دهم به خبرنگار تابناک گفت که در سفر دوم محمود احمدی نژاد به استان چهارمحال و بختیاری، مردم محلی بالادست رود زاینده رود در این استان از رئیس جمهور اجازه دسترسی و بهره برداری از منابع آب زاینده رود و نیز مجوز حفر چاه را داشتند.

او افزود: رئیس جمهور به ما دستور داد تا پس از یک بررسی میدانی برای اجابت این درخواست راهکاری پیدا کنیم و ما هم پس از یک بازدید هوایی از منطقه، واگذاری مناطقی از شهرستان چادگان استان اصفهان به استان چهار محال و بختیاری را راهکار این مشکل عنوان کردیم که به سرعت با دستور موافق رئیس جمهور همراه شد.

توضیح اینکه پس از واگذاری مناطقی از شهرستان چادگان اصفهان به استان چهارمحال و بختیاری و مستند به قانون مدیریت استانی آب در آن زمان، بهره برداری از بستر رودخانه در این استان نیز به شدت افزایش یافت و این رویه نیز در کاهش آورد آبی زاینده رود در مناطق پایین دست موثر بود.

در رابطه با نوع مدیریت احمدی نژاد در حوزه منابع آب و آنچه که او می‌تواند یا باید در همایش گواتمالا بگوید، "قاسم تقی زاده خامسی" معاون آب و آبفا وزیر نیرو در دولت دوازدهم نوشت: امیدوارم ایشان در آنجا توضیح دهد اجازه حفر ده‌ها هزار حلقه چاه غیرمجاز و غارت میلیارد‌ها مترمکعب آب در یک کشور خشک در دوره ریاست ایشان در کدام فصل از مدیریت منابع آب ذکر شده است؟

این نکته تقی زاده خامسی نیز از آن حیث مطرح می‌شود که بدانیم در دولت‌های نهم و دهم جدا از صدور مجوز برای چاه‌های غیر مجاز همچنین ده‌ها هزار مجوز حفر چاه جدید نیز صادر شد (برخی منابع این تعداد چاه را تا ۳۰۰ هزار حلقه نیز عنوان می‌کنند) که نقش فزاینده‌ای در تهی کردن سفره‌های زیرزمینی ایفا کرد.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد سخنرانی احمدی نژاد در حوزه مدیریت منابع آب در کشور گواتمالا از این حیث مهم باشد که او با کوله باری از تجربیات ارزشمند از آزمون و خطا‌ها به آمریکای لاتین سفر کرده است و باید دید آنجا از نحوه مدیریت خود در منابع آب ایران چگونه دفاع می‌کند؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۵:۲۷

ایشون بخاطر انبوه تصمیمات آبکیش به گواتمالا دعوت شده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۵:۰۵

احمدی‌نژاد رو موقع خروج رو خوب می گشتین. اسنادی طرحی نقشه ای سی دی، دی وی دی با خدش بیرون نبرده؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۴:۱۳

ایشان به انها آموزش خواهد داد که چگونه آب را گل آلود بکنند و ماهی بگیرند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۳:۳۹

بهترین‌ ومردمی ترین رییس جمهور بود منابع اب از ۵۷ تا ۸۵ نابود شده بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۳:۰۲

من هرچه به عکس احمدی نژاد نگاه کردم نوری اطرف کله اش ندیدم - گویا لامپ کله اش سوخته باشد

سعید۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۱:۲۴

گواتمالا یک دریاچه مثل دریاچه ارومیه داره خودشون نمیتونن خشکش کنند. احمدی نژاد را بردن اون دریاچه را خشک کنه

iraji۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۱:۱۵

اگه با صداقت بگوید که ما در کشورمان این کارها را کردیم ،منابع آبمان نابود شد ، شما از این کارها نکنید ،کمک قابل توجهی به سمپوزیوم و کشورهای شرکت کننده در آن کرده !

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۲

شماها که اول نوشتین همچین کنفرانسی بر گذار نشده!!! حالا میگین چه دفاعی میخواد بکنه؟؟؟ عجب... دشمنی بعضی حتی دوستان تعجب اوره.. روشی بوده که امتحان نکرده باشین برای تخریب احمدی نژاد؟ انگار همه ضد انقلاب و متاسفانه بعضی حتی خودی ها جمع شدین و افراد انقلابی رو میزنین؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۰:۱۲

احمدی نژاد در گواتمالا از کدام کارنامه آبی خود دفاع می‌کند؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از سنگ پا قزوین سوال کنید !

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۹:۵۴

بره دیگه برنگرده

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۹:۲۹

بنده اگر در خاب هم ببینم که سوار هواپیما شده ام و به گواتمالا سفر میکنم باز باور نمیکنم.....

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۹:۲۱

با احترام به نظرات کارشناسی اساتید لازم بذکر است جناب آقای تقی زاده خامسی یکی از مسببین وضعیت اسفبار منابع آب زیر زمینی کشور است که در دوران معاونت آب وآبفا ومدیرعاملی شرکت آب منطقه ای تهران با مدیریت غلط چها کرد که نیاز به کتاب هفتاد منی دارد .. بنظر من یک نفر نمی تواند جامع العلوم باشد وهمه چیز را همه کس دانند .. امان از مشاوران بد و بی سواد که هر از گاهی شهردار اند .. معاونند .. ریس هستند وهمیشه اون بالا تصمیم میگیرند والنهایه توپ را شوت میکنند در زمین دیگران ..

سالار۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۸:۵۱

فقط خواهشاً سربه سرش نذارید که دوباره بگم بگم راه میندازه ، اونوقت بیا و درستش کن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۷:۱۶

احمدی‌نژاد ماموریت داشت ایران را ویران کند انگار.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۲:۴۲

نابود باد هرانکه در باره ایران وایرانی فکر بد داشته باشه..........خداوند نسل دشمنان ایران را از روی زمین محو کند

حمید۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۶:۴۲

سلام اینگونه اظهار نظرات بی پایه و اساس و بعضا توهین آمیز در مورد آقای احمدی نژاد منصفانه و عادلانه نیست . قضاوت و داوری در مورد این شخصیت سیاسی و اجتماعی کارنامه عملی ایشان در دوره مسوولیت است که مراکز آمار رسمی کشور ارایه می دهند . قطعا تصمیمات دولت ایشان در بخش مسکن محرومان و حمایت از اقشار پایین جامعه در تاریخ قبل و بعد ایران بی نظیر است . استعمار ستیزی و استکبار ستیزی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین هم جزو افتخارات هر ایرانی است . ملت خائن و خدمتگزار را خوب تشخیص می دهد .

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۶:۴۳

مسکن مهر لکه ننگی بود بر پیشانی کشور ثروتمند چون ایران کاش اگر در مسکن مهر زندگی می کنی همونجا تا ابد بمونی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۶:۱۴

از جملات گهر بار ایشان بود:
« آب را بریزید همانجا که می سوزه»
این از دستاوردهای بزرگ آبی ایشان بود.

امیر۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۳:۳۹

ایشان که الان نیستند از کسانیکه الان هستند و وزرا آقای احمدی‌نژاد را دوباره بر سر کار آورده‌اند وحتی مدیران آن دوره را بپرسید چرا دوباره اشتباه یا بعبارتی خیانت میکنند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۳:۱۸

از نظر اصولگرایان احمدی نژاد دو کارنامه دارد یکی کارنامه آبی و یک کارنامه قرمز و به گواتمالا برای کارنامه آبی رفته است .

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۱:۵۱

شرکت یک سیاستمدار سابق در یک کنفرانس علمی لزوما به معنای دفاع از عملکردش نیست و می تواند جنبه آشنایی وی با فناوری های روز باشد . این است که این مساله بد نیست و خلاصه زیاد غر نزنید .....

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۱:۰۹

شما ناراحت نباش
وقتی بقیه خیلی راحت می گن که ما در اوج قله های پبشرفتیم اما حتی یکبار هم نگفتن که منظورشون قله اقتصاده ، ارزش پول ملیه ، ارزش پاسپورته ، فرار مغزها و نخبه هاست ، آسیب های اجتماعیه ، فقر و فساده , بی عدالتیه , اختلاس و رانت مسئولینه ، بی اعتباری و بی ابروییه کشور ایران بین کشورهای دنیاست و ....
احمدی نژاد هم فرزند همین سیستمه . صاف تو چشم همه زل می زنه و از سیاست ها و موفقیت هاش حرف می زنه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۱:۰۴

چه رابطه ای وجود دارد بین سفر یکباره دیروز اقای احمدی نژاد به امریکای لاتین و حمله حماس به اسراییل ...

حسن۶۶۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۱:۰۴

آنقدر ما مردم به مسئولان بی اعتماد شدیم که حضرت عباسی یک مسئول میخواد درست کار کنه هم مورد انتقاد و تهمت هست.


شکاف بین مردم و دولت به جایی رسیده دیگه آدم های توانمند هم جرأت پذیرش مسئولیت ندارن.
این یک آفت هست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۰:۰۷

من نمی دانم این چه نوع سیاستی است در کشور ما که عادت کرده اند از اشخاصی حمایت نمایند که نمی فهمند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۳:۵۷

بالاخره از غیبت صغری درآمد؟؟؟؟؟؟ زمان روحانی که بلبل شده بود و هر روز سفر استانی می رفت نقشش تمام شد و جیکش در نمیاد. بدون شک این فرد یکی از کسانی است که در آینده در کنار صدها نفر دیگر محاکمه خواهد شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۳:۳۲

برای هر ۲۵۰ نفر ایرانی یک چاه عمیق وجود داره که ۲۴ ساعته در حال برداشت آب از سفره های زیر زمینی هست

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۳:۲۵

سیستم حق آبه قانونی و شرعی زاینده رود راکه سال ها مورد توافق همه مردمی که در مسیر زاینده رود بودند از جمله اساس حق آبه طومار شیخ بهایی را برهم زد و زاینده رود را خشک کرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۳:۱۴

برای هیئت امنای امام زاده ها حقوق تعیین کرد تعداد امام زاده ها تو کل تاریخ تا قبل دولت ایشون 4000 تا بود بعد از اتمام دولتش تعدادش شد 11000

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۶:۵۳

قبل از انقلاب ۱۵۰۰ امامزاده داشتیم

و الان ۳۵۰۰۰ تا داریم !!!؟؟ خدا بدهد برکت !؟

و یکی از انها پدر نماینده مجلس از یکی از شهرهای آذربایجان میباشد

لیکک۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۴۸

درود بر شرف این مرد بزرگ

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۶:۴۰

یارانت به چقد رسیده

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۱:۳۵

ننگ بر او باد!

تفکرنقاد۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۴۱

مردم و حاکمان گواتمالا میتوانند از احمدی نژاد بسیار بیاموزند.

لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟

گفت: از بی ادبان! هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از فعل آن پرهیز کردم.

هدایتی۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۴۰

آقا یک جمله بیاد بگه "من اجازه دادم سد گتوند رو بسازند" و گند زدم بر کل آب خوزستان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۳۱

دفنه از کارهای آبکی تصمیمات آبکی دولت آبکی و انتخاب آبکی خودش بگه و اینکه چقدر آبکی میشود کشور ی را فنا داد

وحید۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۰۲

اهمیت محمود احمدی نژاد در چیست ؟این سوال مهمه

وحید۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۰۲

اهمیت محمود احمدی نژاد در چیست ؟این سوال مهمه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۰۰

احمدی نژاد که یک آدم معلوم الحالی هست که از همون اولش قشر باسواد و تحصیل کرده که بهش اعتقادی نداشت و فقط قشر اصولگرا و فقرا بهش اعتقاد داشتن که با کارهایی که کرد قشر اصولگرا هم ازش براعت کردن ( با اینکه مثل الان دولت رییسی همه جانبه بهش کمک کردن!) و قشر فقیر رو هم که بدبخت تر کرد! معدود اندک طرفداری هم که الان داره اکثرا قشر بیسوادی هستند که متوجه خیانت های اون نشدن و فقط به خاطر کاپشن ارزون قیمتش و پژویی که داشت و سفرهای استانی و گرفتن نامه از مردم و ... همچنان طرفدارش هستند!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۸:۳۰

مشکل اینجاست که شما به همین راحتی مسائل پیچیده را تحلیل میکنید..
اتفاقا من که نوشتم آقای احمدی نژاد اشتباه داشت.
بنده البته مدرک الکی ندارم.

آقای احمدی نژاد فقط بین بی سوادها و فقرا طرفدار نداره.ساده انگاری نکنید.برچسب هم نزنید لطفأ

ضمنا طرفداران احمدی نژاد ایشان را با ماهاتیر محمد و خانم ..مرکل مقایسه نمیکنن. با روحانی مقایسه میکنن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۱:۰۴

1:17
همون قسمت مجوز چاه ها رو اگه بالا میخوندی میفهمیدی که سالم نبود! دکل گم شده و کلی اختلاس در دوران ایشون و ... باعث شدن اینک پرونده ایران به شورای امنیت بره و آخریش همون آقای مشایی!!! اینها رو دیدی که میگی سالم بود ؟! یا معنی کلمه سالم بودن عوض شده و ما نمیدونیم؟!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۱:۰۱

۰۱:۱۷
الان با وجود این همه دانشگاه غیر انتفاعی و بدون کنکور و ... همه دیگه مدرک دارن.
حتی مرحوم کردان هم مدرک دکترا داشت

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۰۱:۱۷

بنده تحصیلات دارم.
فقیر نیستم..
.کاپشن احمدی نژاد را دوست ندارم
آقای احمدی نژاد را نخبه نمی‌دانم.
اما بین رئیس جمهورها .
سالم ترین رئیس جمهور و شجاع ترین میدانم.ایشان اشتباه داشت اما کمتر از روحانی و ...

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۵۰

از رییسی که خیلی با سواد تر است

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۵۲

من نمیدونم چرا اینو محاکمه نمی کنند !!!!؟

مهدی۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۵:۲۰

آنقدر از مسولین مدرک داره که جرات نمی کنند بهش بگن بالای چشمت ابروست

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۳۱

از سال 1368 به بعد تمامی روسای جمهور بعد از دوره دوساله مورد تهمت و غضب قرار گرفته اند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۲۱

محمود لطفا یه طوفان به پا کن که هی نگویند مموتی اینو کرد و اونو کرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۱۳

در زمان شهرداری ایشان آب تهران قطع می‌شد

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۱۳

چرا. تا حالا یادتان نبوده بگوید وقتی منافع شخصی را در خطر می بینید انوقت صدایتان در می اید

منتقد۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۱۲

برای قم منو ریل ساخت
البته قطار نداره
مسافر هم تو اون مسیر کم است
خراب کردنش هم خیلی مخارج داره .

باهر۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۱۲

این فرد که این همه خیانت اشکار به محیط زیست و حرث و نسل مملکت کرده است چرا محاکمه نمی شود و چرا با او این همه مماسات میشود که اکنون از زمین و زمان هم طلب کار است؟!
آیا اگر کسی در ایران رییس جمهور شد باید هر خیانتی مرتکب شود و مجاز هست وهیچ برخوردی طبق قانون نباید با او بشود؟!!!
بدن طریق آگرهررییس جمهور بیاید با اختیار کامل و بدون چون و چراهر آسیبی بدلخواه به مردم و مملکت بزند آیا دیگر چیزی از این مملکت بافی می ماند؟!؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۰۵

ما آخر نفهمیدم احمدی‌نژاد کارشناس خیار شوره یا کارشناس آبه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۰۲

یک زمانی معجزه هزاره سوم بود! هرکی می گفت بالای چشم ایشون ابرو هست بدبختش می کردید! سفر استانی با کلی هیات و مداح و تبلیغ می رفت بعد حالا ...!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۲:۰۲

دقیقا! جواب این خسارت ها رو باید قشر اصولگرا بده که تا قبل از دو سال آخر دوره احمدی نژاد حمایت بی چون و چرا ازش میکرد!! ( دقیقا مثل کاری که الان داره با دولت رییسی میکنه!)

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۴۷

از آنجایی که فضای رسانه ای در ایران فقط در اختیار قشر خاصی است هر گونه اظهار نظر قطعی در باب سیاستمداران چپ و راست ایرانی امکان پذیر نمیباشد چرا که افراد نمیتوانند از معذوریتها و محدودیتهای خود سخن بگویند .....

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۳۱

ایشان موقع استحمام همیشه بجای اینکه دوش را باز بگذارد از تشت آب استفاده می کرد که باعث صرفه جویی آب به میزان قابل ملاحظه ای میشود! چه کارنامه بهتری از این! من مطمئنا مورد استقبال گوآتمالایی ها و سایر بندگان خدا در کشور های کم آب قرار می گیره.
تازه آقای دکتر از شامپو داروگر خمره ای هم استفاده می کرد..

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۳۱

گلوله‌. نمکی‌ والله‌ .....

سید اسماعیل سبحانی۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۲۸

احداث پل روگذر دریاچه ارومیه نقش موثری در خشکاندن این دریاچه داشت که با دستور اقای احمدی نژاد انجام شد

مهدی۱۴۰۲/۰۷/۱۶ ۱۵:۱۸

پل روگذر دریاچه از زمان آقای رفسنجانی شروع شد

مهدی۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۳۳

واجبه دروغ بگید؟!! این پل در زمان دولت هاشمی طراحی شد و در زمان خاتمی شروع شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۴۳

کرامت ایرانی از بین رفت

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۲۴

چه امام زاده را برای همایش مدیریت منابع اب جهان دعوت کرده اند!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۲۴

کارنامه آبی که نه، اما از کارنامه آبکی چرا

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۱۶

میخواد در مورد تپه های سرسبزی که بوجود آورده صحبت کنه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۱۵

در چه زمینه ای کدومتون کارنامه قابل قبولی دارین؟!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۱:۱۳

دروغ و آمارسازی

حسن۶۶۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۲۰:۰۹

مگر تو کنفرانس داخلی دعوت شده؟ آنقدر دغدغه داریم ما؟

اگر با هزینه داخلی رفتن در این مورد صحبت کنین که چرا با هزینه ملت سفر خارجه میرن در غیر این صورت ما و شما مسئول ارزیابی کیفیت دعوت شدگان به یک کنفرانس در گواتمالا نیستیم. دغدغه مردم هم نیست.

حالا اگر خوشحال نیستیم رئیس جمهور اسبق ما را به یک مجمع علمی‌ دعوت کردن لازم نیست اعلام ناراحتی کنیم. به ما چه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.