آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
4بازدید

شاهکار کیش ایر؛

ساعت ها معطلی مردم در شیراز به خاطر نبود هواپیما!

پرواز شماره 7450 هواپیمایی کیش ایر که قرار بود تعداد بسیاری مسافر را در ساعت 18 و 45 دقیقه از شیراز به مقصد تهران انجام شود، به دلیل نبود هواپیما تا کنون ساعت (23) انجام نشده و ده ها مسافر این شرکت هواپیمایی ساعت های طولانی در فرودگاه سرگردان شده اند و بلاتکلیف مانده اند.

ساعت ها معطلی مردم در شیراز به خاطر نبود هواپیما!
به دلیل عدم وجود هواپیما برای انتقال مسافران از شیراز به تهران، مسافران پرواز 7450 هواپیمایی کیش ایر ساعت های طولانی در فرودگاه این شهر سرگردان شده اند.

به گزارش خبرنگار تابناک اجتماعی، پرواز شماره 7450 هواپیمایی کیش ایر که قرار بود تعداد بسیاری مسافر را در ساعت 18 و 45 دقیقه از شیراز به مقصد تهران انجام شود، به دلیل نبود هواپیما تا کنون ساعت (23) انجام نشده و ده ها مسافر این شرکت هواپیمایی ساعت های طولانی در فرودگاه سرگردان شده اند و بلاتکلیف مانده اند.

بنابر این گزارش، هیچ یک از مسئولین این شرکت پاسخگوی مسافران نبوده و مشخص نیست برای پروازی که هواپیما ندارد چگونه بلیط پرواز را به مردم فروخته شده است.

این نبود هواپیما در حالیست که حتی کارت پرواز مسافران نیز صادر شده و به ایشان تحویل داده شده است.

این ساعت ها معطلی سبب شده برخی مسافران که ساکن شیراز بوده اند به منازل خود را رفته و طبق وعده ای که داده شده بود ساعت 23 به فرودگاه بازگردند ولی اکنون به مسافران اطلاع داده شده در صورت تامین هواپیما این پرواز با 8 ساعت تاخیر! درساعت 3 صبح انجام خواهد شد!!

گفتنی است، همچنان مسافران این پرواز در فرودگاه بلاتکلیف هستند و این بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولین سبب درگیری بین مردم و مسئولین فرودگاه شده که با حضور ماموران پلیس این درگیری و تجمع مردم پایان پذیرفت.

مشخص نیست برای پروازی که هواپیما برای آن تعیین نشده چرا مئولین کیش ایر اقدام به فروش بلیط کرده و این تعداد مسافر را سرگردان و درمانده کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۰:۴۰

قطار كه بود نبود

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۰:۳۰

متاسفانه در همان روز پرواز هواپيمايي ايران اير نيز با 4 ساعت تاخير در ساعت 17:35 شيراز را ترك كرد . و از همه بد تر بو تفاوتي مسئولين در خصوص اتلاف وقت مسافران مي باشد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۰:۰۶

به نام خدا
با سلام ما ديشب در اين پرواز مسافر داشتيم.تأخير پرواز در آخرين لحظات اعلام شد تقريباً 90 درصد مسافران كارت پرواز گرفته بودند.يكي از مسافران از كاركنان يكي از ايرلاين ها بود و مرتباً در اعتراض به اين تأخير از نقض مقررات هواپيمايي و ايكائو ياد آوري ميكرد ولي مسئولين كيش اير با خوشرويي همه را به آرامش دعوت ميكردند و مي گفتند در همه حال حق با مشتري است و فعلاً در سالن فرودگاه تشريف داشته باشيد تا ببينيم اين تأخير تا كي ادامه دارد.البته در ساعت 11 شب مسافران به گيت بازرسي و سالن انتظار پرواز رفتند وبه سلامتي يك ساعت و نيم ديگر در آنجا منتظر نشستند تا يك هواپيما از كريدور هوايي ايران عبور كند و مسئولين محترم با انداختن دام و تور آنرا صيد كرده در اختيار مسافران محترم كه ولي نعمتان مسئولين هستند قرار دهند اي پرواز به سلامتي در ساعت 2 نيمه شب به فرودگاه مهرآباد رسيد.در مقايسه با 13 ساعت تاخير پرواز تهران - كرمانشاه ، 6 ساعت تأخير اين پرواز يك ركورد شكني به حساب مي آيد.

بابك۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۹:۱۷

حدود 50 روز پيش هم بنده قصد داشتم كه با اين شركت هواپيمايي و در همين ساعت از شيراز به تهران سفر كنم كه اون موقع هم بدون هيچ دليلي اعلام كردن كه پروار به 3 صبح انتقال پيدا كرده.واقعا جريان چيه؟

رضا۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۸:۰۶

اينكه براي اين هواپيمايي دفعه اول واخر نخواهد بود پرواز 7025 اين شركت در مورخ 31/4ساعت 16پرواز بودبسمت كيش ولي شد 1.15 شب مديريت مهراباد هم گفت بهتر از اين است كه شاهد فاجعه بشويد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۷:۱۲

تازه اولش هست.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۳:۲۱

ای بابا ، یک بار بهانه اشان برای پروازی که بعد از جند ساعت تاخیر قرار بود ساعت 8 شب انجام بشه و انجام نشده بود ، این بود که خلبان در ترافیک گیر کرده و هنوز نرسیده ! همین موضوع و بی احترامی به شعور اون همه مسافر موجب تنش میان مردم و مسئولین فرودگاه مهرآباد شد . البته بعداً وقتی موضوع رو به خدمه پرواز در هواپیما گفتیم ، کلی خندیدند ... ! شما هم بخندید

عظيمي۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۰:۴۷

سلام خسته نباشيد حدود يك هفته پيش من بليطي تهيه كرده بودم از همدان به تهران از شركت هواپيمايي كيش اير . در حالي كه وقتي به فرودگاه مراجعه كردم به من گفتند حدود سه هفته ميشه فرودگاه كلا تعطيل هست و من نميدونم چطور اين امكان وجود داره وقتي فرودگاهي نيست هواپيمايي نيست پروازي نيست بليط چطوري فروخته شده است؟؟؟؟

یک مسافر۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۰:۴۳

پرواز امروز جمعه ساعت 11:30 تهران-کرمانشاه با شماره پرواز 1059 شرکت ماهان کلا کنسل شد !! البته خدا پدرشونو بیامرزه که از روز قبلش sms دادن !!! انجور که متوجه شدم بعضی از پرواز های مشهد و بندرعباس ماهان کنسل شده !!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۰:۳۱

این که چیز خاصی نیست، ما رو دوبار سوار اتوبوس هم کردند، اما وقتی رسیدیم به هواپیما گفتن نمیشه!

ع۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۰۰:۱۲

وقتی آقای ق که از هواپیما اطلاعات زیادی ندارد و قبلا در شرکت هوایی پارس سابقه خوبی نداشته بشود جانشین و عضو هییت مدیره کیش ایر .. همین است .

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۵۰

خدا بخیر بگذرونه ، ببینم می تونید کاری کنید که هواپیما ها رو داغون کنید که سقوط کنه یا نه
شما ها فکر می کنید هواپیما مثل ماشین که باهاش مسافر کشی می کنید؟؟

3۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۴۶

خوب با قطار اصفهان شیراز می آمدند
اخه حیف است بعد 2 سال افتتاح خاک بخورد

...۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۳۵

خلبان رفته گل بچینه

...۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۳۳

بهتر از این نیست که از ارتفاع 30 هزار پایی سقط بشه ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۲۵

يه ميني بوس جايگزين ميكردن!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۲۰

بنده ماه گذشته قصد سفر به مشهد با هواپیمایی مذکور رو داشتم و بلیط برای ساعت 20:35 بود اما متاسسفانه ساعت 5:15 روز بعد پرواز انجام شد.....این که خوبه حالا 5 ساعت هم معطل بشن....سر شب هست که...... مردم که همه بیکارن لااقل چند ساعتی تو فرودگاه باشن

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۱۰

آخه مردمی که اینطوری سرگردان هستند و مظلوم واقع شدند رو مسئولین باید باهاشون درگیر شوند؟؟ واقعاً که باید آن مسئول را اعدام کرد!

سامان۱۳۸۹/۰۶/۲۶ ۲۳:۰۵

هميشه از اين بلاتكليفي ها بوده باز هم خواهد بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.