آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
0بازدید

سرهنگ اسرائیلی: ایرانی‌ها غافلگیرمان خواهند کرد

سرهنگ «کوبی مروم» در واکنش به ترور سرتیپ سید رضی موسوی گفت که ایرانی‌ها «دشمنان باهوش و شگفت‌انگیزی» هستند و در عرصه‌های دیگر اسرائیل را غافلگیر خواهند کرد.

سرهنگ اسرائیلی: ایرانی‌ها غافلگیرمان خواهند کرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سرهنگ «کوبی مروم» افسر عالی‌رتبه ارتش اشغالگر قدس امروز (سه شنبه) به ترور سردار سرتیپ سید رضی موسوی به دست این رژیم در سوریه واکنش نشان داد و به مقامات صهیونیستی در خصوص انتقام ایران هشدار داد.

به نوشته المیادین، او به رسانه‌های اسرائیلی گفت:ایرانی‌ها دشمنان باهوش و شگفت‌انگیزی هستند و در عرصه‌های دیگر ما را غافلگیر خواهند کرد؛ ایران ممکن است که از طریق سوریه یا دریا با آتش سنگین پاسخ دهد یا مقامات عالی‌رتبه را در خارج هدف قرار دهد».

او با اذعان به تنگنای ایجاد شده برای رژیم اسرائیل در مرز با لبنان، افزود: «ما در یک تنگنای راهبردی واقعی در شمال هستیم، حزب‌الله موجب ایجاد یک نوار امنیتی در شمال شده و دهها هزار نفر مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند».

این مقام ارشد نظامی اسرائیلی همچنین اذعان کرد: «باید صادقانه اعتراف کنیم که اسرائیل نتوانسته بازدارندگی ایجاد کند و شرایط را تغییر دهد».

در این میان سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به شبکه المیادین گفت که جمهوری اسلامی ایران به طور قطع پاسخ ترور سردار سید رضی موسوی را خواهد داد و این کار در زمان و مکان مناسب صورت خواهد گرفت.

او گفت: «پاسخ ما به شهادت سید رضی موسوی قاطعانه، فعالانه، مؤثر و هوشمند خواهد بود».

روابط عمومی سپاه پاسداران روز گذشته در بیانیه‌ای با اعلام شهادت سید رضی موسوی گفت: به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران می‌رساند ساعاتی قبل در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی به دمشق «سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

ایشان از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۰۸:۲۰

چوب خط تعداد شرارتهای اسراییل در مورد ایران پر شده و لذا باید بلافاصله جوابشان را بگیرند.

علی۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۱۸:۳۲

هر چه زودتر ، ولی کوبنده و سوزنده و جردهنده پاسخ دهید .

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۱۸:۰۳

دوران بزن در رو تمام شد
از هر حا بزنی از چند حا میخوری.

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۱۶:۳۷

اینبار با سلاح دقیق و قوی، انتخاب اهدف دقیق و صید قابل قبول، در مکان دقیق و زمان دقیق در غافلگیری کامل...
به تعداد لازم

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۱۵:۱۴

بزودی جنگ جهانی سوم شروع میشه
یه جنگ تمام عیار اتمی با 3 میلیارد کشته
آمین

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۰۰:۳۸

خیلی وقته شروع شده...

محمد۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۲۳:۴۷

آمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۵ ۲۰:۱۶

اوف
نظر کارشناسی دقیق با تعداد کشته های دقیق

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.