آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

خودکشی قاتل جنایت خانوادگی در محاصره پلیس

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت: عامل تیراندازی مرگبار و قتل چهار نفر از اعضای یک خانواده در آبادان، در محاصره پلیس، با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داد.

خودکشی قاتل جنایت خانوادگی در محاصره پلیس

 
به گزارش تابناک، سرهنگ سیروس دریکوند امشب (۱۸ دی‌ماه) اظهار کرد: به دنبال وقوع قتل چهار نفر از اعضای یک خانواده در ۱۳ دی‌ماه امسال در یکی از مناطق آبادان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی خبره از پلیس آگاهی استان خوزستان قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس، وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش‌های شبانه‌روزی و به کارگیری روش‌های نوین کشف جرم، قاتل و دو نفر شرور همدست قاتل را در غرب استان تهران شناسایی کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان گفت: کارآگاهان پلیس، پس از اخذ نیابت قضایی، به محل، اعزام و طی عملیاتی هدفمند، دو شرور همدست قاتل را دستگیر کردند.

سرهنگ دریکوند گفت: در این عملیات، قاتل که هیچ راهی برای فرار نداشت، در اقدامی جنون‌آمیز، با اسلحه در اختیار، به زندگی خود پایان داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.