آخرین خبرپایان فرصت یک‌ماهه دولت برای معرفی وزیر اطلاعات / گزینه نهایی چه زمانی معرفی می‌شود؟
2بازدید

كشف سرنخ‌هايي از عوامل انفجار مهاباد

جلالي گفت: درمورد جريان انفجار شهر مهاباد كه منجر به شهادت تعدادي از هموطنان شده سرنخ‌هايي به دست آمده كه اميدواريم عوامل اين جنايت دردناك هر چه سريع‌تر دستگير شوند.

جلالي با اشاره به حضور معاون امنيتي وزير كشور در كميسيون امنيت ملي و با اعلام اين خبر كه قاتل يكي از پزشكان دستگير شده است، گفت: پنج تن از اشراري كه چند وقت پيش 6 نفر از هموطنان‌مان را در شرق كشور به گروگان گرفته بودند، از جمله سردسته‌ي شرور آنان كه در شرارت معروف است بنام خدابخش شه بخش كشته شده‌اند.

به گزارش ايسنا كاظم جلالي سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در خصوص جلسه - يكشنبه - 4 مهرماه گفت: در اين جلسه عبداللهي معاون امنيتي وزير كشور حضور يافت و گزارش جامعي از وضعيت امنيت كشور در بخش‌هايي همانند امنيت در حوزه‌ي اجتماعي، گروه‌هاي ضد انقلاب و امنيت مرزها و بحث اتباع بيگانه ارائه كرد.

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي گفت: در اين جلسه معاون امنيت وزير كشور اعلام كرد كه شش نفر گروگاني كه اخيرا گروه‌هاي شرور در شرق كشور گروگان گرفته بودند توسط نيروهاي بسيجي و بومي و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي آزاد شدند.

جلالي افزود: معاون وزير كشور از كشته شدن پنج تن از اشرار از جمله سردسته‌ شرور آنان كه در شرارت معروف است بنام خدابخش شه بخش خبر داد.

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي گفت: معاون وزير كشور گفت كه قاتل يكي از پزشكان دستگير شده است و در خصوص قاتل پزشك ديگر نيز سرنخ‌هايي به دست آمده است و اين قتل‌ها با هم هيچ‌گونه ارتباطي ندارد.

جلالي گفت: درمورد جريان انفجار شهر مهاباد كه منجر به شهادت تعدادي از هموطنان شده سرنخ‌هايي به دست آمده كه اميدواريم عوامل اين جنايت دردناك هر چه سريع‌تر دستگير شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.