آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
11بازدید

انتخابات در ۱۶ حوزه به دور دوم کشید

طبق اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور نتایج ۱۹۸ حوزه از ۲۰۸ حوزه انتخابیه نهایی شد.

انتخابات در ۱۶ حوزه به دور دوم کشید


به گزارش تابناک، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور صبح امروز (یکشنبه) اعلام کرد: نتایج ۱۹۸ حوزه از ۲۰۸ حوزه انتخابیه نهایی شده است.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور تاکنون در ۱۶ حوزه انتخابیه در سراسر کشور کار انتخابات به دور دوم کشیده شده است. بر اساس قانون نامزد منتخب باید دست کم ۲۰ درصد آرای صحیح مأخوذه را به خود اختصاص دهد. همچنین هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در اطلاعیه‌ای از نامزدهایی که از نحوه برگزاری انتخابات شکایت دارند، خواست شکایت مستند خود را اعلام کنند.

همچنین هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در این باره گفته است: کسانی که به هر دلیلی شکایتی از روند انتخابات دارند، می‌توانند با ارائه مستندات و با ذکر مشخصاتی که در تبصره ۲ ماده ۸۶ انتخابات آمده است، تا ۱۷ اسفند ماه برای شورای نگهبان ارسال کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.