آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
7بازدید
۶

اعتراف تکان دهنده قاتل خونسرد به کشتن ۲ زن

قاتل خونسرد که دو زن را قربانی جنایت‌های خود کرده بود، قبل از این‌که بتواند به جنایت‌های سریالی اش ادامه دهد دستگیر شد.

اعتراف تکان دهنده قاتل خونسرد به کشتن ۲ زن

به گزارش تابناک، تحقیقات جنایی در این پرونده از روز شنبه ۱۲ اسفند و با گزارش ناپدید شدن زن میانسالی در خاورشهر تهران آغاز شد.

بررسی شکایت نشان داد، این زن برای کار از خانه خارج شده و دیگر برنگشته بود. با تمرکز تحقیقات روی پرونده مشخص شد، آخرین بار از کارت این زن پولی به حساب مردی به نام ساسان واریز شده است.

با کشف این سرنخ، ساسان تحت تعقیب قرار گرفت. همزمان خانواده این زن با مراجعه به مأموران ادعا کردند، مرد ناشناسی با آن‌ها تماس گرفته و ادعا کرده زن میانسال از سوی یک تبعه افغانستان کشته شده و جسدش در حاشیه شهر دفن شده است.

مأموران به محل اعلامی رفته و جسد این زن را کشف کردند. بررسی تماس هم مشخص شد، ساسان با آن‌ها تماس گرفته و هیچ شکی برای پلیس باقی نماند که قاتل زن میانسال، این مرد است. سرانجام دیروز متهم در خانه اش شناسایی و دستگیر شد.
در پارکینگ خانه اش نیز یک خودروی پراید کشف شد. با استعلام پلاک خودرو، کارآگاهان دریافتند که مالک پراید اوایل دی ماه به قتل رسیده و خودرویش سرقت شده بود.
ساسان تحت بازجویی قرار گرفت و به قتل دو زن اعتراف کرد و گفت: یک روز که به کارگاه لوستر‌سازی دوستم رفته بودم، زنی به آنجا آمد.

او خودروی پرایدی داشت. در یک لحظه وسوسه شیطانی سراغم آمد و آن زن را کشتم و ماشینش را سرقت کردم. دو ماه بعد برای رفتن به خانه درخواست تاکسی دادم که وقتی راننده رسید، متوجه شدم راننده‌اش زن است. این زن را هم به قتل رسانده و برای این‌که راز جنایت فاش نشود، جسدش را دفن کردم.

بعد هم وارد همراه بانکش شده و موجودی حسابش را به حساب خودم واریز کردم. وقتی فهمیدم از طریق انتقال پول ردپای من به‌دست آمده، با دختر مقتول تماس گرفته و مدعی شدم مادرش از سوی یک تبعه افغان کشته شده و محل دفن جسد را اعلام کردم.

پس از اعتراف این مرد به قتل دو زن، با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات درباره دیگر جرائم احتمالی او ادامه دارد.

منبع: جام جم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی۱۴۰۲/۱۲/۱۶ ۰۹:۲۵

جدی میفرمایین؟ پس این همه امنیت رو ما از کجا اوردم؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۱۵:۳۶

افزایش افاغنه
یعنی افزایش آمار جرم جنایت پنهان چون اکثر فاقد مجوز هشتند و به راحتی در کشور جابجا می شوند

سعید۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۱۴:۴۹

آقای وحیدی، تحویل بگیرید، چقدر ساده اندیشانه و سطحی نگر!!!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۱۴:۲۳

قاتل وسارق احمق .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۱۳:۴۳

اعدام

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۵ ۱۲:۵۷

چقدر وحشتناک تو همچین دنیای ترسناکی این غرب زده ها دنبال آزادی شیطان صفت ها میگردن و نه به اعدام میگن! دولت ها هم وظیفه دارن بیماران روانی رو شناسایی و محدود کنن آموزش و پرورش هم به جای فرمول های بی خاصیت باید انسانیت یاد بچه ها بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.