تعلیق صادرات تسلیحاتی به اسرائیل ازسوی کانادا

رسانه‌های کانادایی به نقل از منابع دولتی این کشور گزارش دادند که اوتاوا صادرات تسلیحاتی غیرکشنده به رژیم صهیونیستی را به دلیل نگرانی‌های بشردوستانه به حالت تعلیق درآورده است.
کد خبر: ۱۲۲۷۱۳۲
|
۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۸ 15 March 2024
|
2394 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از الجزیره، رادیو کانادا به نقل از ۲ مقام دولتی این کشور گزارش داد که اوتاوا از روی عمد در پاسخ به درخواست (رژیم) اسرائیل برای دریافت مجوز واردات خودروهای زرهی، کُند عمل کرده و به این ترتیب صادرات این تجهیزات نظامی به این رژیم را به حالت تعلیق درآورده است.

به گزارش ایرنا، ملانی جولی وزیر خارجه کانادا پیشتر در دیدار با یسرائیل کاتس همتای صهیونیستی خود بر برقراری آتش‌بس پایدار در نوار غزه تاکید کرده بود.

دفتر جولی در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرفین در این دیدار درباره ضروت پایان خشونت از طریق آتش‌بس پایدار با مشارکت حماس تاکید کردند.

بر اساس این بیانیه، آنها همچنین در مورد امنیت طولانی مدت برای منطقه و رژیم صهیونیستی از طریق راه حل دو دولتی رایزنی کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟