بریان؛ کهن غذای اصفهان

بریان یا بریون معروف ترین غذای اصفهان است که یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر به حساب می‌آید. این غذا از گوشت گوسفند تهیه می‌شود که نخست آبپز و بعد چرخ شده است، سپس آن را در حجم های اندک همراه با دارچین و نعنا خشک، در کفگیرهای مسی، پهن و روی آتش کاملاً سرخ می‌کنند و معمولاً همراه با جگر سفید پخته چرخ‌شده و نان سنگک سرو می‌شود. در شهر اصفهان رستوران های خاصی هستند که فقط بریان و آبگوشت آن را سرو می‌کنند و غذای دیگر طبخ نمی‌کنند که به آنها «بریانی» گفته می‌شود به همین دلیل مردم شهرهای دیگر با مشاهده اسم بریانی روی مغازه‌ها اغلب تصور می‌کنند که اسم غذا بریانی است.
کد خبر: ۱۲۲۷۳۶۴
|
۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱ 16 March 2024
|
5964 بازدید
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟