آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
11بازدید
۱۰

در حلقه مقداد؛ نیلی ها، آخرین خاطره سیاسی از دولت رئیسی را، چگونه می‌سازند؟

بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره تیم اصلی و حلقه اول رئیس جمهور فقید در چهارمین روز ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری وارد صحنه شدند و محمد مهدی اسماعیلی وزیر فعلی ارشاد، نامزد حلقه موسوم به «حلقه برادران نیلی» شد.

در حلقه مقداد؛ نیلی ها، آخرین خاطره سیاسی از دولت رئیسی را، چگونه می‌سازند؟

داوود شیرالی- ورود حلقه نزدیکان رئیسی به میدان چه معنایی دارد؟ اولین پیام این حضور این است که آنها از نامزدهای همسوی خارج از دولت، مثل سعید جلیلی حمایت نکردند و خودشان را در بازی و معادله سایر انقلابی/اصولگرایان تعریف نمی کنند.
حلقه برادران نیلی میخواهد پرچم میراث داری رئیسی را بلند کند و به مدد آن بخشی از رای هجده میلیونی رئیسی در ۱۴۰۰ را از آن خود کند. هرچند که بنظر می رسد در این زمین احساس تنهایی میکنند.
پیام دوم حضور این حلقه این است که آنها از همراهی و نامزدی محمد مخبر به عنوان معاون اول رئیسی و کفیل فعلی ریاست جمهوری ناامید شده اند و احتمالا نتیجه رایزنی ها برای نامزدی شاخص ترین چهره دولت بعد از رئیسی به جایی نرسیده است.
شنیده ها حکایت دارد حسین منصوری معاون اجرایی رئس جمهور قصد داشت پرویز فتاح را راضی به کاندیداتوری کند و خود مسئولیت ستاد انتخاباتی او را بر عهده گیرد که با انصراف فتاح، حلقه مقداد سراغ اسماعیلی وزیر ارشاد رفتند.

از سوی دیگر اخبار غیررسمی از نامزدی مهرداد بذرپاش دیگر عضو کابینه نیز حکایت دارد. این یعنی حلقه اول رئیسی، بذرپاش، همکار فعلی خودشان در دولت را هم مناسب میراث داری رئیسی نمی دانند.
واقعیت این است که به دلیل نوع دلخراش حادثه ای که برای رئیس جمهور رئیسی اتفاق افتاد، فضای شکننده عاطفی و احساسی بر کارنامه و عملکرد رئیس جمهور فقید سایه افکنده است، اما تایید صلاحیت احتمالی اسماعیلی و حضورش در میدان باعث خواهد شد به سرعت این فضای احساسی و عاطفی جای خود را به نقدهای تند و تیز بدهد.
چون طبیعی است که در انتخابات، دولت و مسئولان مستقر اولین هدف منتقدان و سوژه دو قطبی سازی باشند و حالا حلقه برادران نیلی شاید برخلاف چیزی که برآورده کرده است دلیلی برای کنار گذاشتن تعارفات و ملاحظات پیرامون نقد دولت رئیسی باشد.
چالش دیگر این حلقه، خانواده آیت الله رئیسی است که با رویکردی عاقلانه پیشاپیش اعلام کرده بودند از نامزدی خاصی حمایت نمی‌کنند و وارد بازی های سیاسی نمیشوند.
در حالی که حلقه برادران نیلی شدیداً به حمایت صریح خانواده و به خصوص همسر رئیس جمهور فقید نیاز دارند، این اتفاق بعید است روی دهد.
از هم اکنون میتوان انتظار داشت حضور حلقه برادران نیلی در انتخابات، اختلافات درون دولت را تشدید کند و لیست ها و اعلام حمایت های متفاوت و متضادی از درون دولت بیرون بیاید . ضمن اینکه نمیشود هم دولت را اداره کرد و هم در ستادها و اتاق فکرهای مختلف سیاسی حضور داشت.
حلقه مقداد خواسته یا ناخواسته در حال رقم زدن آخرین خاطره سیاسی دولت سه ساله سید ابراهیم رئیسی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۶:۵۹

هرچه بیشتر بهتر، جمع کل آرای همه اینها و جلیلی و اجمدی نژاد با هم نه تا ده میلیون رای میشود، امیدوارم همه شان تا پایان بمانند و میزان محبوبیت خود نزد مردم را ببینن

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۵:۵۲

حلقه نام دیگر باند میباشد

رضا۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۴:۳۶

آقای اسماعیلی در حوزه فرهنگ و هنر چهره معتدل و مقبولی را از خود نشان داده است.علاوه بر این تیپ و قیافه آراسته و خوش چهره، همیشه با لبخند و خنده، سن جوان و پر انرژی می تونه گزینه خوبی باشه.
ولی خوب اقتصاد ونگاه به وضع معیشت مردم مهمترین مسئله است.

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۴ ۰۷:۲۲

آدم خوشتیپیه که برای مادرش و پدرش و خانمشه. ما رئیس جمهور کاردان میخوایم نه خوشتیپ

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۵:۰۰

آرایش کرده.

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۴:۰۱

خجالت نمیکشند با این کارنامشون؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۳:۰۴

رد صلاحیت

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۳ ۱۲:۵۶

مقدااد !!؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۴ ۰۷:۲۱

مقداد نیلی دوماد رئیسیه و اصالتا اصفهانیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۱۴ ۰۷:۲۱

دوماد رئیسیه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.