خطیب مسجدالاقصی در اورشلیم بازداشت شد

در پی سوگواری خطیب مسجدالاقصی برای شهید اسماعیل هنیه، رئیس فقید دفتر سیاسی حماس و خواندن نماز برای او، رژیم صهیونیستی او را بازداشت کرد.
کد خبر: ۱۲۵۱۴۴۲
|
۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷ 02 August 2024
|
2752 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وکیل مدافع «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی به شبکه خبری الجزیره اعلام کرد نیروهای اشغالگر پس از یورش به منزل وی در قدس اشغالی، او را بازداشت و به مرکز بازجویی منتقل کردند.

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که وزیر امور داخلی این رژیم خواستار لغو اقامت شیخ عکرمه صبری به دلیل اقامه نماز برای شهید اسماعیل هنیه در مسجدالاقصی شد.

شبکه خبری عربی۲۱ هم گزارش کرد خطیب مسجدالاقصی پس از مرثیه سرایی برای شهید هنیه دستگیر شد. 

تعدادی از وزیران کابینه رژیم صهیونیستی نیز پس از عزاداری خطیب مسجدالاقصی برای شهید هنیه، خواستار بازداشت و سلب تابعیت او شدند.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت پس از رثای عکرمه صبری در نماز جمعه در مسجدالاقصی، پلیس این رژیم دستور انجام تحقیقات علیه وی را صادر کرده است.

«موشه اربیل» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی هم خواهان سلب کارت اقامت موقت او شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟