بازدید 13165
13165 بازدید
حمله پلیس به مسافرخانه شیطانی
اقدامات اطلاعاتی و مراقبتهای نامحسوس پلیس حاکی از آن بود که این ساختمان، واحد اقامتی غیر مجاز و مخفیگاهی برای دختران فراری، قاچاقچیان مواد مخدر و اتباع خارجی غیر مجاز است.
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۸ 17 October 2010
کد خبر: ۱۲۵۵۴۶
| ۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۸ 17 October 2010
| 13165 بازدید
13165 بازدید
وطن امروز: گردانندگان یک مسافرخانه غیرمجاز در مشهد که به اعمال خلاف قانون مبادرت داشتند، بازداشت شدند.
فرمانده انتظامی مشهد گفت: تماس تلفنی تعدادی از شهروندان با فوریتهای پلیسی 110، مبنی بر رفت و آمد مشکوک افراد ناشناس به یک ساختمان قدیمی در منطقه مرکزی شهر مشهد، پلیس را برآن داشت تا تحقیقات وسیعی را در این باره آغاز کند.
سرهنگ پاسدار، احد کریمی افزود: اقدامات اطلاعاتی و مراقبتهای نامحسوس پلیس حاکی از آن بود که این ساختمان، واحد اقامتی غیر مجاز و مخفیگاهی برای دختران فراری، قاچاقچیان مواد مخدر و اتباع خارجی غیر مجاز است.
وی خاطر نشان کرد: ماموران پایگاه اطلاعاتی ثامن با هماهنگی مقام قضایی به طور ضربتی و غافلگیرانه محل مورد نظر را بازرسی کردند که در نتیجه در یکی از اتاقها زن و مرد جوانی به اتهام رابطه نامشروع دستگیر شدند.
وی در ادامه بیان داشت: ماموران انتظامی، 25 تبعه خارجی غیر مجاز و بدون مدارک هویتی را نیز در این ساختمان دستگیر كردند.
فرمانده پلیس مشهد تصریح کرد: پدر و پسری که گرداننده این مسافرخانه غیر مجاز هستند دستگیر شدند و تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.