آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
4بازدید

بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال فعلا تکذیب شد

اخبار مطرح شده در فضای مجازی درباره شایعه حضور در استقلال واقعیت نداشته و جواد نکونام به کار خود به‌عنوان سرمربی آبی‌پوشان پایتخت ادامه می‌دهد.

بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال فعلا تکذیب شد

به گزارش «تابناک ورزشی» به نقل از ایرنا، تیم فوتبال استقلال در هفته سوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران در اهواز به استقلال خوزستان باخت تا رکورد شکست ناپذیری‌های این تیم، درست پس از یک‌سال شکسته شود.

این شکست باعث شد در روز‌های اخیر حاشیه‌هایی برای استقلال شکل بگیرد. حاشیه‌هایی که باعث شد انتقاداتی از سوی هواداران این تیم نسبت به اعضای کادر فنی مطرح شود. درست چند ساعت پس از این مسابقه شایعاتی مطرح شد مبنی بر اینکه هلدینگ خلیج فارس به جواد نکونام مهلت سه هفته‌ای داده تا در صورتی که نتواند نتایج ایده‌آلی را کسب کند از سمت خود برکنار خواهد شد.

این شایعه با واکنش مدیران باشگاه استقلال همراه شد و برخی از آنان در گفتگو با ایرنا، مساله فوق را تکذیب و اعلام کردند؛ به طور حتم با همدلی و اتحاد میان تمامی عوامل باشگاه استقلال، روز‌های خوبی در انتظار تیم خواهد بود.

در روز‌هایی که تمرینات استقلال تعطیل شده و بنا به تصمیم جواد نکونام بازیکنان این تیم به استراحت چند روزه پرداخته‌اند تا با فراموش کردن اتفاقات بازی با استقلال خوزستان استارت دوباره‌ای بزنند، پست اینستاگرامی فرهاد مجیدی باعث ایجاد حاشیه شد.

فرهاد مجیدی که فصل گذشته حضورش در اتحاد کلبا پایان یافت، عکسی در صفحه شخصی‌اش منتشر کرد که به دوران حضور در استقلال بر می‌گشت. او با این پست به نوعی برای بازگشت دوباره به استقلال ابراز تمایل کرد.

پس از این اتفاقات در فضای مجازی شایعه حضور فرهاد مجیدی در استقلال مطرح شد، شایعه‌ای که مشخص بود به دور از واقعیت است.

یکی از مدیران ارشد باشگاه استقلال شایعات مطرح شده را تکذیب کرد. وی گفت: استقلال باید در اولین بازی بعد از تعطیلات، در هفته اول لیگ نخبگان آسیا با الغرافه قطر بازی کند و به طور حتم همه اعضای تیم تلاش خواهند کرد تا نتیجه قابل قبولی را کسب کنند.

وی افزود: جواد نکونام سرمربی استقلال است و به طور به کارش با قدرت ادامه خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۴۰۳/۰۶/۱۲ ۰۳:۲۸

چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی
آتیلا و هاشمی نسب رو پیچوندی خودتو شیرین کنی بی حبر از اینکه از مجیدی بزرگتر نیستی اصلا محبوب نیستی وقتی بلد نیستی با هوادار درست برخورد کنی
امیدوارم تا دیر نشده مجیدی بیاد
تو به کار تیم ما نمیای فقط حاشیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۱۲ ۰۲:۱۹

بنظر من نه نکونام و نه مجیدی هیچکدام در حد سرمربیگری تیم دوم پایتخت نیستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.