آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
6بازدید

آخرین پیشنهاد آمریکا برای پایان جنگ در غزه

یک منبع فلسطینی از جزئیات پیشنهاد جدید آمریکا برای آتش‌بس در نوار غزه پرده برداشت که قرار است طی روزهای آینده به طرفین درگیر؛ حماس و رژیم صهیونیستی ارائه شود.

آخرین پیشنهاد آمریکا برای پایان جنگ در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یک منبع ویژه فلسطینی به سایت خبری المیادین گفت قرار است طی چند روز آینده یک پیشنهاد آمریکایی تحت عنوان «پلی بر شکاف‌ها» به طرفین درگیر ارائه شود.

وی افزود این پیشنهاد در واقع تسلیم شدن در برابر فریب «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تسلیم شدن در برابر اراده اوست که به هر قیمتی می‌خواهد مانع از دستیابی به توافق آتش‌بس شود.

این منبع فلسطینی گفت پیشنهاد آمریکا شامل آتش‌بس دائمی یا خروج همه جانبه نیروهای اشغالگر از نوار غزه نمی‌شود. موضوع گذرگاه‌ها، امدادرسانی، پناه دادن به آوارگان فلسطینی و بازگشت آوارگان هم منوط به موافقت رژیم صهیونیستی است.

وی تصریح کرد با این پیشنهاد، سیاست آمریکا همچنان در خدمت دستورکار نتانیاهو و کاهش فشارهای داخلی و خارجی علیه او خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۲۸ ۰۹:۰۸

سیاستمداران آمریکایی زحمت کشیدند فقط مواظب باشند چشم نخورند !!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.