آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
4بازدید

صدر اعظم آلمان خواستار گفت و گو با پوتین شد

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان اعلام کرد که آماده است با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، درباره حل و فصل بحران اوکراین گفتگو کند.

صدر اعظم آلمان خواستار گفت و گو با پوتین شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ صدراعظم آلمان در سخنرانی در بوندستاگ همچنین از برگزاری کنفرانس صلح درباره اوکراین با مشارکت روسیه حمایت کرد. 

 شولتز در عین حال تاکید کرد که تلاش‌ها برای تحقق صلح در اوکراین اصول روشنی دارد، به ویژه اینکه نمی‌توان همه تصمیم‌های ممکن را بدون هماهنگی با شرکا گرفت.

«اشتفن هبستریت» سخنگوی دولت آلمان هم گفته صدراعظم این کشور همواره آماده است تا در صورت لزوم با رئیس جمهور روسیه در تماس باشد، اما در حال حاضر چنین برنامه‌ای در کار نیست.

اوایل اکتبر هم برخی رسانه‌ها گزارش دادند که شولتز قصد دارد با پوتین قبل از نشست گروه ۲۰ در برزیل تماس بگیرد. در صورت انجام چنین گفتگویی، صدراعظم آلمان اولین مقام غربی خواهد بود که در یک سال و نیم گذشته با پوتین ارتباط برقرار کرده است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.