آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
1بازدید

بیمه البرز به کیش اینوکس می رود

▪️بیمه البرز با هدف ارائه محصولات جدید بیمه ای و با تمرکز بر بیمه زندگی پروژه محور تاراز در یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک،بیمه و خصوصی سازی حاضر خواهد شد.

بیمه البرز به کیش اینوکس می رود

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی سازی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور از تاریخ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در جزیره کیش برگزار می شود. این رویداد بزرگ اقتصادی با حضور اکثر کنشگران صنعت مالی کشور، محلی برای کشف فرصت های جدید در این حوزه ها خواهد بود.

نمایشگاه کیش اینوکس فرصت مغتنمی برای تعامل بازار سرمایه، بازار پول و شرکت‌های بیمه‌ای است و این سه ضلع که بخش مهمی از اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهند؛ می‌توانند در این فرصت، رایزنی‌های خوبی را برای رفع احتمالی بخشی از موانع توسعه اقتصادی کشور داشته باشند.
گفتنی است بیمه البرز در  غرفه شماره 17 از ساعت 17 الی 22 آماده بازدید علاقمندان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.