آخرین خبرگرینلند به توافقنامه امنیتی با آمریکا رای داد
3بازدید

سقوط مرگبار دکل پمپاژ بتن در شیراز

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: سقوط دکل پمپ بتن در این شهر ۲ کشته و یک مصدوم به جا گذاشت.

سقوط مرگبار دکل پمپاژ بتن در شیراز

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: صبح امروز ۲۷ آذر ماه در پی تماس با سامانه ۱۲۵ و اعلام خبر سقوط دکل پمپ بتن در منطقه فرهنگ شهر، تیم‌های عملیاتی ایستگاه‌های ۴، ۱۴ و ۲۲ به همراه چهار دستگاه خودرو امدادی و ۱۶ آتش‌نشان به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، عیدی پور بیان کرد: در بررسی اولیه مشخص شد که در یک ساختمان در حال ساخت، کارگران مشغول بتن‌ریزی در طبقه اول بودند که ناگهان دکل پمپ بتن دچار شکستگی شد و در این حادثه، ۲ نفر از عوامل کارگاه ساختمانی جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز به شدت مصدوم شد.

وی افزود: نیروهای عملیاتی پس از خارج کردن پیکر جان‌باختگان و فرد مصدوم و تحویل آن‌ها به عوامل اورژانس، ایمن‌سازی کامل محل حادثه را انجام دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.