عاقبت طبخ گوشت خرگوش در یک رستوران!
رستورانی که از گوشت خرگوش در طبخ غذا استفاده می کرد، پلمب شد.

رئیس محیط زیست شهرستان رباط کریم از پلمب رستورانی که از گوشت خرگوش در طبخ غذا استفاده می کرد خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد تقی فاضلی اظهار داشت: با گشت مشترک بازرسان اداره محیط زیست، شبکه بهداشت و دامپزشکی که از رستوران های سطح شهرستان انجام شد یک رستوران در رباط کریم به علت استفاده از گوشت خرگوش و کبک در طبخ غذاها پلمب شد.
بنا بر فتوای همه مراجع تقلید شیعه، خوردن گوشت انواع خرگوش (چه سم دار چه بی سم- چه نر و چه ماده) حرام است. این فتوا بر اساس روایاتی است که خوردن گوشت خرگوش را جایز ندانسته اند.
رئیس محیط زیست شهرستان رباط کریم افزود: رستوران پلمب و با تشکیل پرونده قضایی سیر مراحل قانونی برای مجازات متخلفان صورت خواهد گرفت.
فاضلی خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی می توانند در صورت مشاهده یا اطلاع از هر گونه تخلف و عرضه فرآورده های پروتئینی غیربهداشتی و حرام گوشت توسط رستوران ها و کترینگ ها مراتب را به این اداره اطلاع دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
هویجوری هم زندگی سخت بود. ممنون که ما را نمیخورید
علت حرام بودن گوشت خرگوش چیه؟؟ سگ و خوک رو که میدونیم
همه دنیا خرگوش میخورن
البته میپزن حالا شما عربا میتونید طبخ کنید
خب بنده خدا چیکار کنه انقدر قیمت گوشت رفته بالا که گوشت خرگوش استفاده کنه به صرفه تره ارزونتر درمیاد.
برادران اهل تسنن حلال می دانند
ای بابا اگر می دونستیم ، میرفتیم امتحان می کردیم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.