دستگیری زن متکدی با خودرو شاسی بلندش + عکس

فرماندهی انتظامی رشت از دستگیری متکدی دارای تمکن مالی حین فریب و تکدی گری در یکی از خیابان‌های سطح شهر رشت خبر داد و گفت: خودرو سوزوکی ویتارا متعلق به این زن نیز توقیف شد.
کد خبر: ۱۲۸۹۳۵۵
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴ 17 February 2025
|
6838 بازدید
|
۲

سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به اینکه تکدی گری یکی از آسیب‌های اجتماعی است که باید به صورت ریشه‌ای حل شود، اظهار کرد: افرادی که علیرغم تمکن مالی اقدام به فریب شهروندان و کسب درآمد نامشروع از راه تکدی گری می‌کنند با برخورد قاطع پلیس و دستگاه قضائی مواجه می‌شوند.

به گزارش «تابناک»، وی در ادامه با بیان اینکه گشت انتظامی کلانتری ۲۲ شهرستان رشت حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به زنی ۶۰ ساله غیر بومی حین تکدی گری مشکوک می‌شوند، افزود: در بررسی بیشتر محرز می‌شود که این فرد دارای تمکن مالی بوده و با فریب شهروندان قصد تکدی گری و کسب درآمد از راه نامشروع را دارد و یک دستگاه خودرو سوزوکی ویتارا متعلق به این فرد نیز که در اطراف محل ارتکاب به جرم پارک بود توقیف می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از کشف مقادیری پول و غذاهای دریافتی از شهروندان در بازرسی از خودروی این فرد خبر داد و گفت: متهمه دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

این مقام انتظامی در پایان با تاکید بر اینکه تکدی گری و کلاشی جرم محسوب می‌شود، گفت: مبارزه با تکدی گری از وظایف پلیس بوده اما این امر نیازمند مشارکت همه سازمان‌ها و نهادها با پلیس می‌باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
احتمالا برای تامین هزینه تعویض روغن و بیمه بدنه پول لازم داشته.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
هزینه های خودرو شاسی بلند خیلی زیاد شده
باور کنید اگر یک شاسی بلند مجانی هم به کسی بدهند باید گدایی کند تا براش چرخش بچرخه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟