آخرین خبربانک صادرات ایران؛ اولین بانک کشور در اعطای تسهیلات نقدینه
4بازدید

درگیری مرگبار در پمپ بنزین

قاتل کارگر پمپ بنزین خزانه دستگیر شد.

درگیری مرگبار در پمپ بنزین

چندی قبل، درگیری مرگباری در پمپ بنزین محله خزانه تهران به تیم جنایی اعلام شد. با گزارش این خبر تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شده و در بررسی‌های اولیه دریافتند کارمند پمپ بنزین با ضربات چاقو از سوی سرنشینان خودرو پژو ۲۰۶ به قتل رسیده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، یکی از شاهدان در تحقیقات گفت: پسر و دختری جوان سوار بر خودرو پژو ۲۰۶ مقابل نازل بنزین توقف کردند، اما پسر جوان کارت سوخت به همراه نداشت و تلفنی با شخصی تماس گرفت و از او کارت سوخت خواست. لحظاتی بعد دو پسر جوان خود را به پمپ بنزین رساندند و به سمت پیرمردی که در حال بنزین زدن بود، رفتند و کارت سوخت او را از دستگاه بیرون کشیدند. کارمند پمپ بنزین با دیدن این صحنه به سمت آنها رفت و اعتراض کرد و سه پسر جوان هم با چاقو به جان کارمند جوان افتادند و او را مجروح کردند  که در راه بیمارستان جانش را از دست داد.

در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف پمپ بنزین تصاویر پژوسواران به دست آمد و در تحقیقات پلیسی هویت عامل اصلی این جنایت به نام سعید معروف به فلافل را که از اراذل و اوباش منطقه بود، شناسایی کردند. در ادامه مشخص شد دختر جوانی که به همراه سعید بوده نامزدش است و یکی از پسران جوان به نام وحید برادر ناتنی او و چهارمین نفر هم آرش دوست آنهاست.

در ادامه تحقیقات کارآگاهان جنایی دریافتند که سعید از سوی پلیس امنیت به خاطر شرارت و قاچاق مواد مخدر نیز تحت تعقیب بوده است. ردزنی‌های پلیسی نشان می‌داد که چهار متهم جوان تهران را ترک کرده و قصد خروج غیرقانونی از کشور را دارند. در این میان وحید و آرش موفق شده بودند قاچاقی از مرز‌های ترکیه فرار کنند، اما سعید و نامزدش در این فرار ناموفق مانده بودند.

مرگ در نقطه مرزی

در حالی که بررسی‌های تیم جنایی ادامه داشت؛ مشخص شد آرش، قصد داشته قاچاقی از ترکیه به آلمان برود، اما در حال فرار توسط مأموران مرزی ترکیه کشته شده است. وحید برادر ناتنی سعید نیز در ترکیه نزد پدر و مادرش است. والدین وحید مدتی قبل به خاطر قاچاق مواد مخدر از افغانستان به ترکیه به زندان افتاده و پس از تحمل حبس آزاد شده بودند.

بررسی‌های تیم جنایی و ردزنی‌های پلیسی ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان دریافتند سعید دوباره به تهران برگشته است و در عملیاتی ویژه پسر جوان را که سابقه دو فقره آزار و اذیت و فروش مواد مخدر در پرونده خود داشت، بازداشت کردند. سعید در تحقیقات گفت: آن شب، چون کارت سوخت نداشتم به برادرم زنگ زدم و از او خواستم برایم کارت سوخت بیاورد.  

وحید با آرش آمد، اما هیچ کدام حال خوبی نداشتند و مست بودند. آنها ناگهان کارت سوخت پیرمردی را برداشتند و همین موضوع باعث اعتراض کارمند پمپ بنزین شد و سه نفری با چاقو به او حمله کردیم و هر کدام ضربه‌ای به او زدیم، اما قصد ما قتل نبود.

فرار به افغانستان

او ادامه داد: من و نامزدم چند بار سعی کردیم به ترکیه برویم، اما نتوانستیم، بعد تصمیم گرفتیم به افغانستان برویم. با خودم گفتم مدتی در آنجا می‌مانم تا بتوانم رضایت اولیای دم را بگیرم، اما در افغانستان شرایط خوب نبود و پول‌هایم تمام شد و از طرفی برخورد‌های نامناسبی با من شد به همین دلیل تصمیم گرفتم دوباره به ایران برگردم.

باتوجه به اینکه درگیری مرگبار از سوی سه پسر جوان صورت گرفته است، تحقیقات برای دستگیری وحید ادامه دارد و متهم جوان نیز در اختیار  پلیس  پایتخت قرار داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۳۰ ۱۱:۳۷

عجب شیر تو شیری !!!

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۹ ۲۲:۳۴

عوضش امنیت داریم ...

امیر۱۴۰۳/۱۱/۲۹ ۲۱:۴۲

با چاقو افتادند به جون اون بنده خدا، بعد قصدشون قتل نبود؟؟!! احتمالا قاضی هم باور میکنه که قصدشون قتل نبود و قاتل چاقو هست و چاقو باید به اشد مجازات برسه.

رضا اهوازی۱۴۰۳/۱۱/۲۹ ۲۱:۴۱

چه مرز مستحکمی داریم ترکیه رفت و برگشت افغانستان رفت و برگشت

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۲۹ ۲۱:۱۶

اینا افغانی بودن یا ایرانی؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.