آخرین خبرزمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری بم را لرزاند
4بازدید

آیا رفع فیلترینگ تا عید انجام خواهد شد؟

فاطمی معتقد است: فیلترینگ از مرزهای اخلاقی ما حفاظت نکرد و فیلترشکن ها باعث شد که بسیاری از سایت هایی که در شرایط عادی قابل دسترسی نیست، در دسترس نوجوانان و کودکان ما باشد.

آیا رفع فیلترینگ تا عید انجام خواهد شد؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: علی رغم بعضی از مخالفت ها با رفع فیلترینگ، اما اجماع کلی در این خصوص وجود دارد و ظرف ۶ ماه آینده شاهد رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام خواهیم بود.
 
به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ آقای احمد فاطمی در رابطه با آخرین وضعیت رفع فیلترینگ شبکه‌های مجازی، اظهار داشت: رفع فیلترینگ واتس آپ و گوگل پلی که انجام شد و در حال حاضر رفع فیلترینگ دو پلتفرم تلگرام و اینستاگرام در شورای عالی فضای مجازی در حال بررسی است و به نظر من خبر خوشی را در آینده خواهیم شنید.

رفع فیلترینگ تا عید انجام نخواهد شد

وی با بیان اینکه رفع فیلترینگ تا عید انجام نخواهد شد، گفت: علی رغم بعضی از مخالفت ها با رفع فیلترینگ، اما اجماع کلی در این خصوص وجود دارد. چراکه با محدود کردن، نمی توانیم به اهدافمان در فضای مجازی دست یابیم و باید مدیریت لازم در این زمینه انجام شود.

فیلترینگ از مرزهای اخلاقی ما حفاظت نکرد

وی معتقد است: فیلترینگ از مرزهای اخلاقی ما حفاظت نکرد و فیلترشکن ها باعث شد که بسیاری از سایت هایی که در شرایط عادی قابل دسترسی نیست، در دسترس نوجوانان و کودکان ما باشد.

رفع فیلترینگ ظرف ۶ ماه آینده

آقای فاطمی در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است مخالفان تمام تلاش خود را برای عدم رفع فیلترینگ انجام دهند، ولی این امر مانع نخواهند شد و ظرف ۶ ماه آینده شاهد رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام خواهیم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۵:۱۱

خیر نخواهد شد

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۵:۰۴

به نظر من نباید دیگر منتظر رفع فیلتر یوتیوب بمانیم. امروز، فردا، تا ابد .

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۵:۰۱

مهم تر از همه رفع فیلتر یوتیوب است

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۴:۱۶

پزشکیان با این گرانی شکم گرسنه رفع فیلتر میخواد چکار بسه مسخره بازی

سعید۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۴:۰۵

یوتیوب رفع فیلتر کنید تمام مطالب علمی رو از اونجا یاد میگیریم.هم سود اقتصادی و هم آموزشی های گسترده برای افراد اهل سود و دانش دارد

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۳:۴۷

رفع فیلبرینگ درست ترین و عاقلانه ترین کار است

محمد۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۳:۱۹

چزا ۶ ماه ؟؟؟ مگه یک شبه فیلتر نشدن ؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۳ ۱۵:۰۵

چون هنوز اجماع وجود نداره
الکی میگن همه موافقن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.