افتتاح پروژه ۶۹ واحدی شهید ابوالفتحی ارومیه با حضور وزیر راه و شهرسازی پس از ۱۷ سال

گروه استان‌ها – پروژه ۶۹ واحدی نهضت ملی مسکن در محله ابوالفتحی ارومیه پس از ۱۷ سال انتظار با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۱۲۹۴۳۵۳
|
۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰ 15 March 2025
|
2675 بازدید

به گزارش خبرنگار تابناک از ارومیه، این پروژه که بخشی از برنامه‌های دولت برای تأمین مسکن حمایتی است، با تأمین وام ۱۵۰ میلیون تومانی و آورده ۵۵۰ میلیون تومانی متقاضیان ساخته شده است، اما با این حال، برخی مسائل مالی و زیرساختی همچنان مورد بحث است.

پیمان آرامون مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در این مراسم با اشاره به موضوع ارزش افزوده پروژه گفت: در این پروژه ۸۰ میلیون تومان امور مالیاتی مطرح شده است، اما این یک مسکن حمایتی است و در استان‌های دیگر چنین موضوعی دیده نشده است و در صورت لزوم پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

وی افزود: هزینه تمام شده واحد‌های این پروژه بیش از ۳ میلیارد تومان بوده و در حالی که برخی معتقدند با این مبلغ امکان ساخت پروژه‌هایی با موقعیت بهتر و امکانات بیشتر وجود داشته است همچنین افزایش قیمت‌ها و تورم باعث شده که وام‌های اختصاص داده شده نتوانند به طور مؤثر هزینه‌های مسکن را پوشش دهند.

آرامون گفت: برنامه ریزی برای احداث ۴۰۴ واحد دیگر در قالب نهضت ملی مسکن در حال انجام است و بر لزوم توسعه خدمات پشتیبانی، از جمله احداث فضا‌های تجاری، مدرسه و امکانات عمومی در مجتمع‌های مسکونی نیاز است.

در ادامه حاکم ممکان نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی که در این افتتاحیه باید به آن توجه شود کمبود امکانات حمل و نقل عمومی در مجتمع‌های مسکونی جدید است و در بسیاری از کشورها، هنگام طراحی مجتمع‌های مسکونی، زیرساخت‌های حمل و نقل مانند مترو و BRT پیش‌بینی می‌شود، اما متأسفانه در ارومیه این هماهنگی بین مدیریت شهری و شهرداری در زمان طراحی پروژه‌ها انجام نمی‌شود و پس از احداث، شهرداری از پذیرش این مسئولیت سر باز می‌زند.

با وجود افتتاح این پروژه پس از سال‌ها انتظار همچنان مسائل مربوط به هزینه‌های اضافی زیرساخت‌های شهری و حمل و نقل از دغدغه‌های اصلی شهروندان و متقاضیان مسکن حمایتی در ارومیه به شمار می‌رود و یکی از مواردی که موجب نارضایتی متقاضیان شده درخواست پرداخت هزینه اضافی برای پارکینگ است و این در حالی است که هزینه‌های واحد‌های مسکونی از پیش دریافت شده و انتظار می‌رفت که امکانات اولیه، از جمله پارکینگ، بدون دریافت هزینه‌های اضافی در اختیار مالکان قرار گیرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟